07 april, 2014

Kolmas Eestin langoista


Eestin langoista kolmas ja viimeinen...
virkattu liivi tai mekko, käyttömahdollisuuksia monta.
Villalankaa ja virkkuukoukku 4,5 erittäin  nopeesti edistyvä työ.
Inspiraatio taas kerran OmaKoppa blogista.

By Kirsikka6 kommentarer:

 1. Voi miten kevväinen mekko...Ja voi tuota ihanata Karakovata tuolla etellä. Keskimmäinen siellä pari vuotta sitten kesän vaihossa ja kovasti tykkäsi :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kevätilmat hävis tyystin täältä....tänään on satanut vettä koko pitkän päivän...jospa jo huomenna näkis muuta kuin harmaan taivaan sadepisaroineen.

   Radera
 2. Tosi ihana mekko/liivi!!
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos samoin ihastuttava Irmastiina !

   Radera
 3. Eestin langoista kolmas (mutta tuskin viimeinen) on kaunis ! Keltainen lanka asussa on niin, niin ihana ! Aurinkoa vielä luvattu tänään Keski-Suomeen, mutta huomenna satanee jo vettä tai RÄNTÄÄ (yöäk !). Toisaalta nyt on ollut niin pölyistä, että keuhkot piippaa koko ajan ja yskittää jo haitaksi asti; vesi voisi vähän "siivota" ilmatilaa. Joten satakoon vaan ! Laitan keltaisen neuleen huomenna, jos ei paista, niin pysyn silti pirteänä. Voi hyvin ! t: Tiina

  SvaraRadera
 4. Täällä on takana erittäin harmaa ja sateinen viikko....mutta just nyt paistaa aurinko-lauantain kunniaksi. Kohta lähdössä zumbaamaan,jotta saa taas lisää POSITIIVISTÄ energiaa, ja PÄÄSEE vielä saunaan sen jälkeen!
  Keltaista väriä olen arastellut muutamat vuodet,mut nyt se alkaa pikkuhiljaa löytää tiensä minunkin vaatekaapissani,mutta erittäin kylmä ja vahva keltainen :))
  Hyvää viikonloppua Sinulle ihana ihana ihminen !!!!!

  SvaraRadera