13 augusti, 2013

Our rooms
Tältä näyttää edellsien pyörremyrskyn jälkeen...
askartelu ja ompeluhuoneeni.
...ja yksi huone, joka on patjaa vaille valmis!

By Kirsikka

15 kommentarer:

 1. Vai pyörremyrsky ?! Höpsis !? Siinä mielessä ehkä, että huoneet ovat tainneet vaihtaa paikkaa ?! Makkarista työhuone ja toisin päin ?? Mutta niin ihanan siistiä, että kateeksi käy !! Miten ihmeessä työhuoneesikin voi olla noin hyvin järjestyksessä ?? Toivottavasti sänkyyn on löytynyt patja jottei tarvitse lattialla kelliä...!? t: Tiina

  Kuinkas on uusi työ pyörähtänyt käyntiin ?? Hyvin uskoisin !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Miehen data-huoneesta tuli makuuhuone, ja hänen huoneensa muutti entiseen ompeluhuoneeseen. Miehen huoneeseen laitettiin levein sänky, ja tulevasta makkarista puuttuu edelleen patja. Meidän isosta makkarista tuli ompeluhuone...keittiö ja olkkari on ainoot huoneet missä ei mitään tapahtunut :))

   Laitan sähköpostia sinulle :)

   Radera
  2. Huh, huh !! Kuulostaa niin monimutkaiselta, että tarvitsette varmaakin KARTAN, että löydätte oikeisiin paikkoihin... t: Tiina

   Radera
  3. Hah hah...
   Koti on kuitenkin pieni...mutta ajattele että sain miehen suostumaan kaikkeen ja vielä auttoi huonekalujen siirrossa... Eikä edes pahemmin kuultu vieraan maan väkeviä sanoja( vai unohdinko jo ?? )

   Radera
  4. Kiitos sähköpostista ! Vastaan siihen viimeistään viikonloppuna. Mutta tähän lyhyesti vain YKSI kommentti valokuvista; toivottavasti Äitisi ei pahastu ? Kuva, jossa Äitisi myös oli on mainio - upeita naisia ! Siihen liittyen... Sinulla on todella NUORI tai NUOREKAS Äiti ja vielä TYYLIKÄS sen päälle ! Hän on ollut varmasti tosi, tosi nuori, kun on saanut sinut ja veljesi...Olin ihan äimistynyt ! t: Tiina

   Radera
  5. :)
   Äiti tulee varmaan iloiseksi kuullessaan( lukiessaan ) tämän !
   Meillä on melkein päivälleen 19 vuotta ikäeroa äidin kanssa...ja minä olen vuoden sinusta nuorempi, eli nyt tiedät ikämme :))

   Tämän päivän kokous meni täysin ehdoin läpi, ja pomo tuli vielä kiittämään hyvistä mielipiteistä,ja sano että saisin hienosti asiani läpi missä vain...meinasin revetä liitoksista...minäkö??? ( tänä yönä taidan nukkua kuin tukki).
   WOW !!!

   Radera
  6. Oli pakko (?) vielä tänään kurkistaa tänne... Jep ! Nuori oli äitisi saadessaan sinut ja NUORI on siis vieläkin; ainakin näin lukion lyhyen matikan perusteella...

   Hienoa, että kokous meni hyvin ! Niin kyllä arvelinkin sen menevän; miksi se olisi edes huonosti mennyt ? Älä nyt suota itseäsi ja osaamistasi epäile ! Sinä olet ammattilainen ! Pää pystyy ja nokka taivasta kohti !

   Kauniita unia ! Nuku hyvin ! Lattialla vai patjalla ? t: Tiina

   Radera
 2. Ihanaa että ihan oma huone jossa voit touhuta, noin hienot sovitysnuketkin..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos...vielä pitää hankkia pieni pöytä yhdelle ompelukoneelle,sit on valmis.

   Radera
 3. Wau! Onpas sinulle hieno työhuone.
  Tuo sänky ON ihana...tykkään kovasti...:)

  SvaraRadera
 4. Rymsteeraus on tuttua hommaa joo :). Ja aivan hurjan ihania matkakuvia sulla, tuli kova matkakuume etelään, uuh...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tosi kivaa hommaa! Vaihtelu virkistää vai miten se menikään... :)
   Olin itsekin yllättynyt Espanjan kauneudesta...siellä yhdistyi kreikka ja pohjois-afrikan( mahtavat mosaiikki lattiat ja seinät) värimaailma.

   Radera
 5. Ahaa ! Tuolla sä siis toteutat kaikki kauniit mekko ideatkin ;) Ihana järjestys tavaroilla !

  SvaraRadera
 6. Täällähän on kaikkee kivaa ja kaunista,ensin luulin että punainen polkupyörä on michael monroen pyörä, mut ei se taida noin punainen olla.Kiva se on kun osaa tehdä hienoja vaatteita.

  SvaraRadera