04 augusti, 2013

Blue like the sky !!!


SITGES

By Kirsikka


5 kommentarer:

 1. Sininen on kaunis väri...meilläkin ulko-ovi on sininen...:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oii...kuulostaa ihanalta Irmastiina!

   Radera
 2. Tuo "etelän-sininen" on kyllä aina niin kaunis ! En tiedä, sopiiko se niin suomalaiseen maisemaan runsaassa määrin, mutta (edellä) Irmastiinan sininen ulko-ovi kuulostaa kyllä kivalta... Täällä "meidän nurkilla" kahdessa talossa on leikitelty tuolla sinisellä talojen yksityiskohdissa -- onnistuneesti ! Onkohan värillä muuten mitään muuta tehtävää kuin näyttää hyvältä ? Esim. torjua pahoja henkiä ? Tai jotakin ? t: Tiina

  Mukavaa viimeistä lomaviikkoa ! Hauskaa huushollin "mylläystä" ! Löydätteköhän illalla enää sänkyänne mistään, kun siellä oikein "mylläätte" ? Ompas Miehesi ollut mukava, kun on lupautunut avuksi ! Täällä häipyy vähin äänin autotalliin, kun huonekalut alkavat siirtyä...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänään on hääpäivä nro. 23 ; Mies EI muistanut ! Tajusi vasta lehteä lukiessa, monesko päivä tänään on... Yritti selitellä jotakin, että luuli päivän olen vasta huomenna... - EN uskonut !

   Radera
  2. Nyt on huoneet vaihtaneet paikkaa,ollaan tyytyväisiä lopputulokseen...nyt on paljon menossa roskiin tavaraa ja kellariin.
   Minä miehelleni ilmoittelen hääpäivästä tai syntymäpäivästä viikon ennen, ja vielä muutamaan kertaan...ja silloinkin saattaa vielä unhoittaa.
   hyvää ensimmäistä lomanjälkeistä työpäivää!

   Radera