07 oktober, 2012

This season is colourful, but it can even be grey...you choose which one you prefer..Minä rakastan syksyä.

Se on hiljentymistä kesän jälkeen, rauhoittumista olemiseen.
Joskus vähän vaikeaakin?!

Minulla on ollut aikaa miettiä täällä....kolme viikkoa.
Olen paljon ajatellut negatiivistä energiaa,
miten jotkut ihmiset tietämättään tai tarkoituksella saavat ympärilleen tuotettua negatiivistä energiaa.
Pahaa oloa....
Tuota paljon ihmistä kuluttavaa ja syövää energiaa.
Minustakin astuu silloin esille puoli, mitä en voi sietää......

Mistä tuo energia syntyy? Omasta pahasta olosta?

Eikö olisi paljon helpompaa , jos jakaisi ympäristöönsä positiivistä energiaa....

....hymyä, kiitosta, lämpimiä sanoja...
vai onko se liikaa vaadittu?

Sunnuntai miettein,

By Kirsikka

20 kommentarer:

 1. Ihana postaus!
  Minäkin rakastan syksyä....:)

  Minulla on yksi tuttu rouva, jolla aina on kaikki asiat "huonosti"...yhteen aikaan hän takertui minuun ja joka kerta, kun tavattiin, voin jälkeenpäin huonosti...mieleni oli maassa ja oli ahdistava olo.
  En raaskinut sanoa naiselle mitään, mutta eräälle ystävälle lopuksi uskouduin ja hänen neuvostaan aloin keksiä tekosyitä, miksi en ehdi tätä rouvaa tapamaan.
  Jos rouvalla olisi todellakin ollut hätä, olisin ilomielin häntä kuunnellut ja yrittänyt auttaa, mutta,kun ihminen itse aiheuttaa pahan olonsa.
  Tämä rouva todella sen itse aiheutti. Salasuhteella.

  No, tulipa tuosta vuodatus...:)
  Ihanaa sunnuntaita sinulle♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sinähän sen sanoit...usein ovat itsensä siihen jamaan ajaneet, että ei auta muu kuin kiukuttelu, ja valittelu------kurjaa!!
   Ystäviä hädässä autetaan, mutta energia varkaat ovat jotain ihan toista, juuri kuin kirjoitit, niistä seuraa itsellekin huonoa oloa :(

   <3, Irmastiina

   Radera
 2. SYksyllä luonto pukeutuu hetkeksi loistoonsa ja jakaa kaikellaan kaunista silmiemme ja sielujemme iloksi. Sitten se painaa päänsä lepoon. Se houkuttelee hiljaisiin kynttiläiltoihin. Itselläni tämä syys on ollut vaikea, olen vuodattanut kivun kyyneleitä kilvan syyssateiden kanssa. Mutta silti nautin hämäristä illoista ja siitä, että olen hauraana saanut antaa isommin sijaa myös Jumalan läsnäololle. Hups. Napsuttelen nyt ihan aiheen vierestä.... :)

  Negatiivisia ihmisiä vaivaa oma sisäinen paha olo. Tiedän erään, joka aina oli ylpeä, ilkeä sanoissaan ja ajatuksissaan, moitti toisia ja kaikin puolin kylvi negatiivisuutta ympärilleen. Sitten hän sairastui erittäin vakavasti. Ihminen muuttui totaalisesti. Hän alkoi pehmetä. Se on surullista, että liian moni ihminen luulee selviytyvänsä omin voimin ja luulee olevansa muiden yläpuolella. Hauraus kun on usein todellista vahvuutta. Silloin osaa ympärilleenkin jakaa ymmärtävää olkapäätä, tyynnyttäviä sanoja, herkkiä hymyjä, ystävällisyyttä.

  Aurinko kultaa aamutaivasta. Minä kuiskin saapuneelle flunssalle, että saisi jo lähteä ja voisi ottaa selkäkivun kaverikseen:)

  PSt.....jos sellainen punaisen suloinen sopiva sadetakkikangas osuu silmiisi, niin täällä odotellaan.....

  Halaus ja siu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kurjaa, ettei kipu hellitä sinua :( . Toivottavasti pääset ulos raittiiseen ilmaan kävelemään, ihailemaan luonnon väriloistoa...
   auringon paistetta sinulle sinne puhaltelen, ja kipusi kauas pois!!!

   Kurjaa, että jotkut pehmenevät vasta kun on tosi kysymyksessä :(
   Kirjoitit kauniisti hauraudesta, ja uskon että siinä on totuus. Joskus kait on vain vaikea uskaltaa olla hauras??!! Pitää olla kova, ja kestää kaikkea.......ja tehdä just niin kuin kaikki muutkin.
   Ihanaa, että jotkut uskaltaa olla erilaisia, uskaltavat vielä olla hauraita!

   Tinttarus, näistä suihkuverhoista tulee kevyitä sadetakkeja, ehkä haluaisit oikein kunnon sateiden pitävän...pidän silmäni auki, ja etsin SITÄ OIKEATA :))

   Voimia sinulle Tinttarus, lämmin halaus ja siu sinulle myös!

   Radera
 3. Hyviä pohdintoja, joita tulisi jokaisen aina silloin tällöin pohtia. Toki kaikilla meillä on välillä huono päivä tai vähän siipi maassa, mutta, kun puhutaan enemminkin yleisestä elämän asenteesta, niin siihen voi vaikuttaa jo omalla asenteellaan ja sen olen huomannut itsekkin, että positiivisuus vetää puoleensa positiivisuutta ja negatiivisuus negatiivisuutta ja kyllä se lähde on useimmiten siellä sisäisessä pahassa olossa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huonoja ja hyviä päiviä meillä on kaikilla, eikä meistä kukaan ole täydellinen. Tarkoitin ihmisiä, joista "puhkuu" negatiivistä energiaa....heidät kohdatessaan on aivan poikki, tulee ihan hirveen paha olo...eikä auta, vaikka kuinka yrittäisi vaihtaa keskustelunaihetta tai suuntaa....

   Radera
 4. Ihanat syksyiset värit.Yritän kovasti välttää ihmisiä,jotka aiheuttavat sitä negatiivistä energiaa,eikä se aina ole mahdollista.Ja siihen tietysti itsekin väliläl sortuu,siihen huononm energian tuottamiseen-Yritän iltaisin aina miettiä,mitä hyvää menneessä päivässä oli ja aina löytyy jotakin.Kun on hyvä olo,on sitä helppo levittää ympärilleenkin.Mukavaa alkavaa viikkoa Kirsikka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, se tarttuu....sekä hyvä, että huono olo!!!
   Se ehkä minua kiukuttaakin, kun itsekin siihen lankee.......vaikka ei kuinkaan haluais!!!
   Aurinkoista viikkoa sinne appelsiinien maahan :))

   Radera
 5. Voi, tätä samantyyppistä siaa olen täälläkin miettinyt ja taisin jo aivan hermostuakin :).Kestän viel äsuoran negatiivisyyden mutta sen sellaisen piilonegatiivisuuden, siinä menee minulla raja. Täällä on eräs kansainvälinen rouvashenkilö, joka on naama mutrulla joka ikunen päivä, tai siltä se jo tuntuu, eikä kuulemma ole mitään vikana, meille vaan näkyy mutrusuu ja hiljaisuus. Jos joku mättää, niin miksi ei sitten sanota mikä....argh sille. Ja argh myös sille, että pienessä piirissä sitten supatellaan yhtä sun toista...Mutta nyt palaan pääkaupungista imetyn ooommm- mielentilan pariin :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minä kanssa haluaisin kuulla mikä on hätänä,SUORAAN, enkä kiertokautta.
   Miten voi kommunikaatio olla niin äärettömän vaikeaa kahden ihmisen välillä......mielummin ollaan hiljaa ja murjotetaan....tai niin kuin mun tapauksessa saa kuulla muualta......
   tiedätkö, välillä olen ollut niin vihainen, että seuraavan päivän on ollut veto poissa>>>täysin!

   ps. Uhmasin itseäni tänään aamulenkillä....."hölkytin" muutaman sataa metriä!! :O

   Radera
 6. Palasin nyt toistamiseen tämän päivän ajatuksiisi, koska aikaisemmin en tiennyt, mitä olisin halunnut tai rohjennut sinulle sanoa -- en taida tietää vieläkään... Olen iloinen rohkeudestasi ! Avautumisesi täällä on saanut ajatuksia syntymään ja herämään siellä, täällä ja vähän kauempanakin... Se on hienoa ! Elämän miettiminen "ääneen" jäsentää omia ajatuksia ja koostaa niitä; ihan väkisinkin syntyy hyvää ja uutta ! Iloitaan siitä ! Olet ollut poissa työstä kolme viikkoa; hyvä niin ! Blogistasi ihan näkee, kuinka olet työskennellyt itsesi kanssa; onneksi olkoon ! Siitä ei voi seurata muuta kuin hyvää -- luota siihen !

  Joskus elämä tuo meidän eteen asioita, ongelmia, ihmisiä ja haasteita, jotka tuntuvat sietämättömiltä; emme ymmärrä, miksi tai miten ? Antaa ajan kulua, niin elämä antaa vastauksen ! Tulee uusia ihmisiä, asiat selviävät ja haasteet ratkeavat ! Ihan varmasti ! Voit luottaa siihen ! Joskus täytyy mennä todella alas, löytää itsestäänkin ikäviä asioita (niin kuin kirjoitit) ja katsoa peiliin; kuka minä olen ja mitä minä haluan !

  Minä sanon aina kaikille, että kaiken lähtökohta on se, kuinka paljon arvostamme itse itseämme ! Kuinka tärkeänä ? Kuinka arvokkaana ? Ja kuinka merkittävänä ? -- itseämme pidämme. Se määrittää muun eli sen, kuinka annamme itseämme kohdella ! Älä suostu kynnysmatoksi ! Olet upea, rohkea, taitava, taiteellinen ja lämmin ihminen; sano se itsellesi aamulla, kun katsot itseäsi peilistä ja illalla kiitä itseäsi päivästä ! Tee se joka päivä ! Kannustat ja kiität itse ! Kannettu vesi ei kauaa kaivossa kestä -- se tulee sinusta itsestäsi !

  Maailma on täynnä ihmisiä, joihin törmätessä tulee vääjäämättä törmäys, mutta siitä selviää ! Ravistelet itseäsi ja jatkat matkaa ! Sinä pärjäät !

  Voi hyvin ! Voi paremmin ! Voi parhaiten ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Tiina rohkaisevista sanoistasi <3
   Tänään tuli taas takapakkia...mutta ei kun ylös vaan!!! Kyllä se tästä...
   Oonpa täällä vielä jännännyt että tuleeko ens viikon lomastakaan mitään...ja nyt jo ääneen voin sanoa että TULEE!!
   Lauantaina lennetään Barceloonaan ja sieltä jatketaan matkaa pieneen kalastajakylään :))
   / Kirsikka

   Radera
 7. joillekin se positiivisuus ja hymy ovat todella vaikeaa tuottaa. se on niin ikävää että pahoitetaan toisten mieltä omalla negatiivisuudellaan ja ilkeillä sanoilla. toivon sulle voimia ja ja tsemppiä tulevaan viikkoon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Turhaa energian tuhlausta!

   Mira,sinulle myös ihanaa viikkoa!!
   /Kirsikka

   Radera
 8. Niin kaunis kuvakavalkadi syksyn tunnelmissa! <3

  'lähettää paljon positiivista energiaa alkavaan viikkoon!' :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos sanoistasi...
   Kyllä vaan,värilataus tulevaan syysviikkoon!
   /Kirsikka

   Radera
 9. Täältä oli tullut blogiin semmoinen ryntäys, että piti tulla vallan katsomaan :). Mutta jösses, mitä kirjoitusvirheitä tuossa yllä. Täytynee oikolukea sanomisensa. Pahoittelut!

  SvaraRadera
 10. :))
  Sain kyllä luettua ja ymmärrettyä :p
  Mä joskus ajattelen niin nopeesti etten ehdi perässä kirjottaa ja sanoja unohtuu kokonaan pois...siinä onkin kova homma kun yrittää keksiä että mikäköhän sana tästä puuttuu ...

  Vai pääkaupungissa,kävitkös suuressa "aarreaitassa"?
  / Kirsikka

  SvaraRadera
 11. Hei, satuin blogiisi, kun olit tehnyt vaahteranlehtiruusuja, kauniita! Tässä sinulle hymyä, kiitosta ja lämpimiä sanoja kun sait minutkin tekemään kaunista :) Käy kurkkaamassa jos haluat, linkitin sinua. http://postikortilla.blogspot.fi/2012/10/vaahteranlehtiruusut.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Johki....ihanaa jos löydät inspiraatiota blogistani !!!

   Radera