02 oktober, 2012

mellan hjorton och oliver/ Tessa Kiros




Minä en pahemmin täällä blogissani esittele kirjoja.
Mutta tämä ihana keittokirja pitää teille esittää.
Sain itse sen muutama vuosi sitten lahjaksi, ja rakastuin siihen heti.

Kirja on koottu Tessa Kiroksen resepteistä, joita hän on keräillyt Suomesta (suomalainen äiti), Kreikasta (isä kreikan cypriootti). Hän on syntynyt Lontoossa, ja Tessan ollessa neljä vuotias muutti perhe Etelä-Afrikkaan...aikoinaan heillä on ollut taludenhoitaja Perusta.
Nykyisin Tessa asuu italialaisen miehensä kanssa Italiassa.
(Eihän tuosta kansainväisestä sopasta voi tulla muuta kuin ihana!!!!)

Ihana, rakastettava kirja, täynnä toinen toistaan ihanampia reseptejä
Ja kuvista puhumattakaan...
täydellinen keittokirja ja täynnä mietteitä, ja ajatuksia  ruuan valmistuksesta.

Herkullista alkanutta viikkoa,
By Kirsikka

11 kommentarer:

  1. Vitsit, viime talvena näin jossain blogissa Tessa Kiroksen kirjan ja mielessä oli että sen ostan kesällä...ostamatta jäi kun muistin sen tässä ja nyt. Liimalappu liimattu kalenteriin ensi kesän kohdalle just. Ne on ihania kirjoja.

    SvaraRadera
    Svar
    1. :)
      Ovat ihania tosiaan...minulta löytyy vain tämä, mutta tekis mieli ne muutkin.
      Kreikan keittokirja vaikuttaa aivannnnnn ihanalta!

      Radera
  2. Tessa Kiroksen kirjat ovat ihania;olen muutaman niistä nähnyt ystävän luona:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kauniita kuvia, ja ihania reseptejä..ihastuin-rakastuin tähän saamaani kirjaan!

      Radera
  3. Svar
    1. Hei Mine..luulisin, että kirjat löytyvät myös suomeksi.

      Radera
    2. Löysinkin ja laitoin tilaukseen. Olemme menossa Suomeen jouluksi, silloin on luvallista ostaa itsellekin joululahja. Minun omani oli nyt tämä kirja:). Kiitos vinkistä.

      Radera
  4. Varmasti ihania reseptejä kirja täynnä...:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Irmastiina.....uskomattoman ihania ja herkullisia reseptejä kirja pullollaan.

      Radera
  5. Varmaankin ihastuvva kirja ja herkullisia reseptejä !? Nolona tunnustan, että minä EN ole mikään "Kokki Kolmonen"... Voin yhtä hyvin syödä tyytyväisenä makaroonimössöä ( = keittettyä makaroonia + paistettua jauhelihaa + pakasteesta pussi herne-maissi-paprikaa ) kuin sisäfilepihviä... Olisi ehkä viilaamista noissa ruokailutottumiksissa ? Sanoo Tiina, joka voi myös elää monta päivää peräkkäin kahvilla + voileivillä

    SvaraRadera
  6. Aivan ihana kirja <3
    Minäkin voin tunnustaa.........en ole kulinaristi työstäni huolimatta.
    Minäkin rakastan voileipiä, ja pullaa.....
    Tykkäisit varmaan Libanonin kaikista ihanista leipärullista....täytteenä tulista makkaraa,kanaa tai lihaa.......ja paljon majonääsikastikkeita!!
    No niin, nyt tekee mieli heidän aamupalaa......leipomosta suoraan leivottua leipää juustolla........nam!

    SvaraRadera