02 september, 2012

Usually I dont like sundays ...


Meidän kodin lähellä on kiva pieni vuori. Kun huipulle kiipee niin sieltä näkee Ekeröön. 
Saareen , missä kuninkaallisilla on oma kotinsa, Drottningholm.
Me päätettiin kuivan ilman kunniaksi tehdä pikku päiväretki huipulle. Otettiin kahvit mukaan, ja rupateltiin vähän vakavampiakin.


Ylhäältä on mahtavat näköalat....muistelin minä.
Mutta tänä vuonna huippu oli kuin metsä...onko edellisestä kerrasta jo niin kauan, että kaikki oli näin "rehevöittynyt" ???Viime syksyn liila sadetakki, ja saappaiden nyörit ovat tänä vuonna muuttuneet...
musta-valko-harmaaksi.
Ja tänään minun alkoi tekemään mieli musta-valko pilkullista sadetakkia ...

onkohan minuun iskenyt sadetakki-mania ?
(tavallinen takki-mania on jo ollut mulla vuosia)

Hyvää alkavaa viikkoa,
By Kirsikka
10 kommentarer:

 1. Sinä teet niin kauniita takkeja - niitä sadetakkejakin - ja vielä soinnutat saappaiden nyöritkin sopiviksi :) Tuo Manhattan-sadetakki on mun suosikki :D
  Kävellessä ja patikoidessa on luontevaa ja mukavaa jutella, joskus niitä vakavampiakin. Kävellessä kuulemma ajatukset järjestyvät ja jäsentyvät hyvin. Taitaa pitää paikkansa... oon ainakin itse huomannut, että toimii!
  Ihanaa uutta viikkoa sinne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänään kävin "sjukgymnastilla", ja totesimme, että pitäis kait ruveta patikoimaan vähän reipaammin, ehkäpä vielä sauvoilla!!

   Erikoiset takit on kiehtoneet minua kautta aikojen...pienestä pitäen ompelin takkini , mitä erikoisempi sitä parempi.Virkkasin silloin kauan sitten räväkän keltaisen baskerin, kävelin illalla kartsalla, ja yks poika huus mulle....."mikä patalappu sulla on päässäs??"...heh heh, vieläkin naurattaa, ja nyt kulkee kaikki kyseiset patalaput päässä!!

   Radera
 2. Tekisikin mieli metsään. Kahvit repussa kuuluisi asiaan. Siellä on teillä juuri sopiva paikka.

  Istanbuliin tuli kumisaappaat vasta muutama vuosi sitten. Sitä ennen jos pistit saappaat jalkaan, sinua katsottiin kovin kummastellen. Nyt saa lampsia hyvillä mielin. Ja ovatkin järkevin tapa pitää jalat kuivina sadekuukausina. Sadetakkeihin en ole vielä törmännyt. Tänne tarvittaisiin siis joku aloittamaan kauniiden sadetakkien muoti:).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Täällä on ollut ihan sama ilmiö kumisaappaiden kanssa, kuin pipon (jolla oli muutama vuosi sitten pipo päässä, oli aika outo...nyt pidetään pipoa kesälläkin??!!), täällä oli myös muutama vuosi sitten muotia kulkea takki auki.
   Muodista on tullut asiallisempi, vai passaako meikäläiselle tämä muoti paremmin?

   No niin, Mine, laita se ensimmäinen sadetakki päälle...niin kyllä rupee löytymään! :))

   Radera
 3. Ihana retki teillä taas...:)
  Tykkään samoilla metsässä..tutussa, muuten eksyn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samat sanat..jos pyörin metsässä jonkun aikaan, enkä tiedä missä olen.......iskee paniikki!!
   Eksyttiin isännän kanssa pari vuotta sitten.....meidän piti käydä vierellä olevalla sisäjärvellä...palasimme muutaman tunnin päästä, oltiin kävelty yli 10 km vikaan.:(

   Radera
 4. Sopii kuule mania iskeäkin, tuo sun sadetakkis on i h a n a !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Punatukka!!
   Pitäiskös laittaa sadetakki-arvonta pystyyn?

   Radera
 5. Täällä olisi tänään taas sadetakkia ja saappaita tarvittu ! Syksy on tullut ! Iltatähti oli tänään lähtenyt kouluun ilman sukkia ja viiletellyt paljain jaloin kylmillä kivilattioilla ! Viime viikolla oli flunssa, joten mitähän tästäkin taas seuraa... Opettaja varmaan jo soitti sosiaalitoimistoon ja / tai lastensuojeluun, että Iltatähdestä ei kotona huolehdita !

  Hyvää työviikkoa sinulle ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Meillä oli pelkkää aurinkoa eilen. Tänään aurinkoa, ja vähän sadetta...mitäs huomenna?7
   Toivottavasti Iltatähti ei vilustunut enempää!!
   Tiistaissa ollaan...huomenna puolessa väliä työviikkoa...jihuu!!

   Kävin "sjukgymnastilla " tänään, oli nuorea ja komea poika....ajattelin vaan, että voi ei, miks mulla on aina tämmönen tuuri? Istutti minut peilin eteen, yläosa paljaana....hmm..niitä mahamakkaroita sun muuta.....otti niin kovin aivoon, että pistin silmät kiinni.......siinäpä hän venytteli käsijäni!!! Q&###"@

   Radera