22 september, 2012

Our new chair...


Meille on kotiutunut uusi tuoli......kirpputorilta löysimme tämän ihanan nahkatuolin,
kuin meille tehty,
väri ja malli,
ja hinta aivan uskomaton!

Vähän joutui taas pyörittämään tuolia pitkin olohuonetta, ennen kuin löytyi se ihan oikea paikka. (isäntä jo ehti sanoa, että hän heti tiesi, että tossahan sen paikka olis!!! ).

Muutama viikko sitten löysin takaluukkukirpparilta ihanat ruotsalaiset tapetit, ja on mielessä käynyt jospa niillä isäntä tapitseerais yhden olohuoneen seinistä. Uskaltaiskos kysyä?

Hyvää lauantaita Sinulle,
By Kirsikka

17 kommentarer:

 1. Uskalla, sitähän voisi vaikka yllättyä iloisesti, jos suostuu:). Kivalta näyttää teidän uusi tuolikin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tuoliin ollaan tosi tyytyväisiä...isäntä suostui! :)

   Radera
 2. Ihana tuoli ja näyttää teille hyvin sopivan ! Onnittelut mainiosta löydöstä ! Sinä olet kyllä taitava löytämään kaikkea kotiinne sopivaa ! Tai sitten teillä on vaan niin teille sopiva koti ! Sekavasti sanottu, mutta tarkoitan sitä, että kun on löytänyt tyylinsä ja tuntee makunsa, tekee harvoin epäonnistuneita ostoksia. Uskon, että löytämäsi tapetti sopii teille mainiosti; joten laita vaan "äijä" töihin !

  Eilen illalla kävin Iltatähden huoneessa, kun hän jo nukkui. Tarkoituksena oli hiipiä pimeässä huoneessa ja sammuttaa cd-soitin, josta kuului Noita Nokinenän tarinoita (muistatko niitä?). Lattialla oli kuitenkin miljoona tai pari legopalikkaa, joten säästin jalkojani ja sytytin valot vahingon välttämiseksi. Olipas suloista; tyttö nukkui tekemäsi enkeli kainalossa. Enkelillä on nimikin: Kirsikka. Enkeli-neito on ensi viikolla menossa kouluun jollekkin oppitunnille ilmeisesti inspiroimaan ainekirjoitusta tai ainakin aineen aiheeksi.

  Toivottavasti voit jo paremmin ? Toivon sinulle kaikkea hyvää, voimia ja rohkeutta, jos sitä johonkin tarvitset ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tiina, monen monta susiostosta kyllä ostettu...mutta edullisesti olen kyllä löytänyt, tämä nahkatuoli maksoi 200 kr !!! Eihän sitä sinne voinut jättää tommoseen hintaan, ja kauan huonekaluja vääntäen paikasta toiseen löytyi se oikea paikkakin. "Ekassa" paikassa ehdin jo ajattelemaan, että eiiiii.......ei sovi ( en anna periksi helpolla) !!! :)

   Voi, teidän suloista Iltatähteä <3 , toivottavasti tuli apua aineeseen.

   Koomista, sunnuntaina isännän kanssa kävellessä, törmäsimme suomalaiseen naiseen ( en ole koskaan aiemmin tavannut)...hän valitti elämän epäoikeuden mukaisuutta, ja totesi, että ihmiset ovat kyllä hirveitä toinen toisilleen, varastavat eivätkä auta toinen toistaan...annoin hälle lohdutuksen sanan, sanoin, että ystävämme ovat enkeleitämme, älä unohda heitä !!!
   Tänään torilla käydessämme, törmäsimme häneen taas...hän muisti minut, ja tuli onnelliseksi.Sain hymyn.Tuntui hyvältä kun oman tuskani keskellä pystyin antamaan rohkaistavan sanan.

   "Tarvitaan laastaria"....mutta uskon, että hyvää tulee!!
   ps. Kiitos Tiina kaikista rohkaisevista sanoista .

   Radera
  2. Mukavaa, että olet oman huonon olosi keskeltä voinut ilahduttaa jotakin toista ! Joskus riittää, kun joku edes hetken kuuntelee tai toisinaan ystävällinen hymykin kannattelee eteenpäin monta päivää; tai edes hetken.

   En tiedä, mitä sinulle on nyt lopulta edes tapahtunut, mutta uskon, että kaikki kääntyy lopulta hyväksi ! Sitä sinulle toivon ! Ja muistutan sinua siitä, että työasiat ja -ongelmat ovat VAIN työasioita ja -ongelmia ! ÄLÄ LANNISTU ! t: Tiina

   Radera
 3. Hyvän näköinen;olipa hyvä löytö! Mukavaa viikonloppua Kirsikka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Yaelian...on koeistuttukin ja hyväksi todettu!!

   Radera
 4. Näyttääpä hyvälle - kivat linjat! kysäsehän vaan isännältä tapiseerausta ja jos ei suostu, niin yllätät vaan yks päivä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Itseasiassa malliin ihastuin ensimmäisenä, sitten vasta väriin :)

   Radera
 5. Ihanainen:) Ja sopii paikalleen kuin aina olisi siinä ollut <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Kati....nyt vaan on vaihtunut taustakin, laittelen "värikkäitä, vauhdikkaita" kuvia myöhemmin.

   Radera
 6. Voi mikä löytö! Sinulla on kyllä erinomainen kirppissilmä ja -tuuri - teet niin ihania löytöjä!
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvin treenattu suomalainen kirppissilmä!!
   Ajattele, etteivät paikalliset ees olleet kiinnostuneita näin ihanasta tuolista!!!!

   Radera
 7. Hieno löytö.
  Ja kyllä isäntä varmaan suostuu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Pikkujutut!!
   Hah hah, kyllä vaan isäntä suostu , mutta sitä ärräpäiden määrää kuunnellessa mietin jo monta kertaa......
   Oliskos pitänyt tehdä itse?

   Radera