06 juli, 2012

The day I have been waiting..










Loma , se on tässä ja nyt.
Hengitetään syvään ja rauhallisesti
ja harjoitellaan taas olemista.

By Kirsikka


16 kommentarer:

  1. Svar
    1. Kiitos Yaelian. Nautittiinkin täällä kauniista ilmasta pari päivää, ja nyt tuhruttaa vettä....mutta ihana sisällä touhuta...eikä oo kiirus minnekään!

      Radera
  2. Oikein ihanaa lomaa sinulle Kirsikka.♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Irmastiina!
      Joko olette ehtineet poiketa kotikaupunkini iltatorilla?

      Radera
    2. Ei vielä ole "ehditty"...:)
      Tai siis, oliko se Turku vai Salo, se kotikaupunki...Salossa viime torstaina oltiin. Mitään en ostanut, kun hinnat ei oikein ollut kohdallaan.... hinnat aivan yläkantissa...:)

      Radera
    3. Salo <3
      Harmillista, jos hinnat noin nousevat....löydöthän ne kirpputorin tekevät!!
      Tullaan Suomeen viikoksi, ohjelmaan kuuluu tietysti iltatori ja ajateltiin käväistä katsomassa Rauman pitsiviikot...isäntäkin innostui näkemään uusia paikkoja Suomesta :)

      Radera
    4. Tervetuoloa Suomeen!
      Toivottavasti saadaan aurinkoa siieksi...nyt pilvistä ja varmasti kohta tulee vettä.

      Radera
  3. Tuo on niin totta; siis tuo olemisen harjoittelu ! Sinulla on ollut "melkoinen" kevät, joten rauhoittuminen ei käy hetkessä... Mutta se KANNATTAA silti ! Olen ollut itse nyt viikon lomalla ja vieläkin on työ- ja muut sotkut mielessä; olen jopa lukenut työsähköposteja... (en sentään ole niihin vastannut). ONNEA ja ILOA lomaasi ja erityisesti PÄÄSI NOLLAUKSEEN ! t: Tiina

    Ps. Se ohjeellasi tekemäni kakku syötiin HETI ja oli suussa sulavaa ! Ja usko tai älä, mutta tänään meillä tarjotaan ohjeesi mukaisia kesäkurpitsapihvejä (kun mies on kaverinsa mökillä) ! TIETYSTI olin katsonut ohjeesi tuolta aikaisemmista postauksista; minusta on mukava lukea tietysti kaikki uudet juttusi, mutta pidän myös tavastasi vastata / kommentoida lukijoidesi viesteihin ! Tuntuu aina kivalta, kun olet kirjoittanut jotakin; lyhyesti tai pidemmästi; sekin saa minut "käymään" täällä, mutta varmaan myös muutkin "uskolliset kävijät". Tulee hieno fiilis "keskustelusta" !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kyllä nyt kelpaa; vatsa on täynnä uusia perunoita ja kesäkurpitsapihvejä ; niistä tuli herkullisia. Reseptiä taas viilattiin, koska lähikaupasta ei löytynyt seesaminsiemeniä, jotka vaihdettiin pähkinä-auringonkukan-siemen-sekoitukseen; NAM ja NAM ! Teini teki vielä raikkaan kastikkeen ruohosipulista ja bulgarian jugurtista pihvien lisukkeeksi. Siispä, jos ja kun sinulla on hyviä + helppoja kasvisruokaohjeita lisää, niin niitä otetaan ilolla vastaan, jos ne vaan sopivat jotenkin aiheeseen liittyen postaukseesi. t: Tiina

      Radera
    2. Olet oikeassa, pään nollaus on kyllä ykkösijalla just nyt.Ajattele, että vielä viimeisenä työpäivänä ajattelin, että palaanko sinne vai en ????
      Nyt olen nauttinut kaksi päivää, tehnyt yhtä sun toista, asioita jotka ovat vain olleet suunnitteilla...nyt ne tuli tehtyäkin. Ja uusia idoita <3

      Kiva kun tykkäsit kakun ohjeesta. Se on niin mielettömän helppo, ja niin hyvää!!!!
      Ja vähän muuttamalla saa taas uudenlaista. Kokeilepas syksymmällä omenista...viipaloi omenat, ja paista paistinpannulla, lisää joukkoon kanelia...päälle mascarpone-sekoita ja keksiä ...namm!

      Kesäkurpitsapihvejä voit myös muunnella, kun laitat kesäkurpitsan sijasta...porkkaanaa tai vaikkapa perunaa! Lisää reseptejä tulossa :))

      Tiina, minustakin on ihanaa kun lukijat kommentoivat postauksia.Ja te lukijathan saatte näistä blogeista "eläviä" .... eli suurkiitos kun jaksatte kommentoida!!
      <3 Kaunista alkavaa viikkoa!

      Radera
  4. Leppoisaa lomaa!! Nauttikaa.
    Ihanan sadetakin olit tehnyt, mutta TODELLA toivon, ettei sille olisi lomallasi hirvittävästi käyttöä ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Peppi.
      Loma tuli kyllä hyvään aikaan! Ilmatkaan ei haittaa, kun saa vain olla, eikä tarvi kellon kanssa käydä kilpaa!

      Radera
  5. Ihanaa lomaa sinulle Kirsikka! Tuo Manhattan-sadetakki on aivan ihana :)) Vieläköhän siellä mahtaa olla noita suihkuverhoja :))
    Kauniita kuvia, kesän tunnelmaa... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos ihana Ellis!
      Kiitos, sadetakista tuli mieleinen, tein siitä pienemmän version kuin aikaisemman, ja tuntuu paljon kivemmalta, ainakin näin kesäaikaan. Kiinnostaisiko sinua sadetakki?
      Ostin kolme, yhden itselle toisen ystävälle....eli kolmas on vielä jäljellä.
      Suloista ensiviikkoa!

      Radera
  6. Rentouttavvaa niin ansaittua lommaa sinulle :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Lovviisa..suloisin askelin suloisessa sateessa.....nyt on loma <3

      Radera