15 april, 2012

rain-snow-sun

Viikonloppu meni tuttuun tapaansa taas vauhdilla.Eilen kävi isännän pikku-serkku, ja yhdessä suunnittelimme ja mallailimme koko päivän.Saatiin sentään ommelluksi hänelle muutama iso tyynynpäällinen hänen makuuhuoneeseensa.... pää on täynnä uusia ideoita, kunpa vaan ehtis toteuttaa, ennen kuin unohtuu!

Tänä aamuna löytyi omaa aikaa, ja istuin ja nautin aamukahvistani, suunnittelen päivän ohjelmaa.Päivä alkoi leppoisasti aplikoiden.........ja sit ei intoa pysäyttänyt mikään, vaan ompelukoneet kävivät kuumina....kunnes aurinko kutsui meitä ulos..

Ja pitihän ulos kurkistaa eilisen talvisen sään jälkeen.
Eilen saatiin taas kokea takatalven jäätäviä tuulahduksia......lunta tuli koko päivän. Maa oli tänä aamunakin vielä paikka paikoin valkoinen, mutta piti kuiteskin kokeilla Barcelonasta ostamiani ballerinoja ja kevät villatakkia, ja tulihan niissä asusteissa kylmä!

Päivälleen kuukausi matkaamme........
tuskin maltan odottaa!!
Ehkäpä meitä on vastassa KESÄ siellä ...

Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle,
By Kirsikka

6 kommentarer:

 1. Tulipa lapsuus mieleen noista palleriinoista.Kiva oli aina talven jälkeen pistää kesä kengät jalkaan.Yleensä aina vappuna.Siitäpä se kesä alkoi.Taka talvi ei oo kiva,mutta äkkiä se lumi sitten sulaa.Johan siellä krookuksetkin kukkii=)
  Kivan värisiä lankoja sulla.
  Iloa uuteen viikkoon=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Muistan minäkin miten niitä uusia kevätkenkiä ei oli millään malttanut olla laittamatta jalkaan, ja ulos......ja voi sitä riemua, kun ne sai jalkaan laittaa!! Siitä se oikea kevät alkoi!
   Olen aplikoinut aika paljon näillä värikkäillä langoilla....tykkäsin itsekin näistä karmelli-väreistä!

   Radera
 2. Minäkin muistan tunteen, kun lapsena sai kengät laittaa jalkaansa, pitkän talven ja saapikkaiden jälkeen...sitä auttuutta...:)

  Sinun pitää laittaa ylös ideoitasi, jotteivat pääse unohtumaan.

  Mukavaa maanantaita sinulle.
  Toivottavasti tänään paistaa aurinko, kuten täällä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Otin oppia neuvostasi Irmastiina, ja kirjoitin, ja piirtelin ylös ideoita !!
   Täällä on melkeen koko tämän viikon paistanut aurinko :))

   Radera
 3. Voi sentään ! Täällä ei vielä villatakissa ja pikkukengissä pärjää; tänäänkin on ollut kovin, kovin kolea päivä ja huomiseksi on luvattu LUNTA ! Voihan paska ! Tänään oli pyörällä töissä ja ajoin ojaan, kun väistin yhtä monttua. Olen tollo ! Kukaan ei kai nähnyt, mutta nolotti silti ja vähän koskikin, vaikka en lopulta edes kaatunut.

  Tuo lankakeräsi vihreä on lempivärini nykyisin. Minulla on sen väriset nojatuolit työhuoneessani; toinen itselle ja toinen sairaalle. Usein käytän jotakin vihreää vaatetta tai asustetta; joskus käy niin, että joku potilaskin alkaa käyttämään juuri tuota vihreää vaatteissa tai muissa. Kerran yhdellä rouvalla oli aina vastaanotolla tuon värinen vihreä hiuskoriste; se oli aika hellyyttävääkin.

  Hauskaa viikkoa sinulle -- töihin ja kotiinkin ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvä kun ei käynyt pahemmin pyörän kanssa...
   (teillä taas lunta,näyttääkö joku taas valkoisia kukkasia ihanassa blogissaan?) hih hih

   Suloisia sinun potilaasi....eikä se ole vähän samaa, kun keskustelee toisen kanssa, toinen haroo päätä, eikä aikaakaan, niin itse tekee saman perässä...(yleensä siinä vaiheessa tajuan itse että apinoin !!!), ja nolottaa... :)

   Radera