19 juni, 2011

Meidän parveke

Meidän parveke on pieni, ja muistuttaa tällä hetkellä viidakkoa.Pieneen parvekkeeseen pitää saada mahtumaan MINUN kukkani, ja ISÄNNÄN vihannekset.Minä rakastan kukkia, värejä,nuppuja.......ja isäntä innostuu vihanneksistaan.Viime viikolla vietiin jo monen monta tomaatin tainta, munakoison tainta, kurkun tainta suuremmille paikoille (ystävättären siirtolapuutarhaan).
Minä päivittäin käyn parvekkeelta laskemassa taas auenneet fantastiset, ihanat kukat.....ja isäntä käy mittaamassa kurkun kasvua. :)
Niin kiirus on ollut tänä keväänä, etten ole edes ehtinyt ompelemaan tuoleille päällyksiä.Meillä oli aiemmin rottinkiset huonekalut parvekkeella.Mutta huomasimme, että  ne vievät vain liikaa tilaa.Keväällä ostimme kirpputorilta nämä kuvissa näkyvät valkoiset kalusteet.Sopii hyvin meidän "vaaleaan" teeman kotona.
Täällä taas ilmat ovat muuttuneet eilisestä aurinkoisesta pilviseen ja koleaan, näitä kuvia katsellessa taas muistuu mieleen kesän ihana kauneus!

Hyvää sunnuntaita!

By Kirsikka

8 kommentarer:

 1. Ihania kukkia!

  Nuo kalusteethan ovat hienot, eivätkä vie turhanpaljon tilaa..:)

  Ihanaa sunnuntiata sinulle!

  SvaraRadera
 2. Kukkien kasvua ja puhkeamista on ihana seurata:)

  Sinnekin muksaa sunnuntaita!

  Jamssi

  SvaraRadera
 3. Ihana pieni paratiisinne, meillä on kurkut samoissa mitoissa :)

  SvaraRadera
 4. Kyllä vaan, ihmeellisiä ovat nuo nuppuset ja puhjenneet kukkaset <3 Joka aamu täytyy tarkistaa ja laskea pionin nuput ja tuoksutella ruusut :-)

  SvaraRadera
 5. Parvekepuutarha on hyvää sielulle! Nätti pieni paratiisi teillä!

  SvaraRadera
 6. Suloinen pieni parveke! Minä tykkään kaikesta pienestä mikä liittyy pihaan, asunto taas saa olla isompi. Ihanaa juhannusta sinulle.

  SvaraRadera
 7. Ihanat viljelykset!
  Sulassa sovussa kukkaset ja keittiöpuutarha :)
  Hyvää maanantaita sinulle!

  SvaraRadera
 8. Parvekevehreily on ihanaa.. ja varsinkin, kun kumpikin puoliso on siitä innostunut <3

  Mukavia kesähetkiä puutarhassa! :)

  SvaraRadera