15 maj, 2011

Pre-wedding party


Eilen juhlittiin isännän pikku-serkun tulevia häitä perinteen mukaan.Juhlat alkoivat papin siunatessa pöydän antimet nuoren parin kunniaksi.Pöydät notkuivat ihanista herkuista, ja hyvällä omalla tunnolla saattoikin syödä, kun koko ilta meni melkein tanssien! Ohjelmassa oli perinteen mukaan omenantuonti tarjoittimella, ja sitä yhdessä haukaten.......hauskojen lahjojen avaaminen, kuten....superman-kalsarit, syötävät alusvaatteet....ja kait joka kodista pitää löytyä kaulin!!
Juhlan päätteeksi niin miehiltä kuin naisilta maalattiin pikkurillin kynsi punaiseksi, jotta vielä seuraavana päivänä muut näkevät että ollaan oltu juhlimassa tulevia häitä.Itse hääthän ovat Beiruthissa heinäkuussa :)
Rakkauden merkeissä,
kaunista sunnuntaita!

By Kirsikka
7 kommentarer:

 1. Varmasti olleet hauskat juhlat... en ole ennen moisista juhlista kuullutkaa.... tuonhan voisi ottaa täälläkin periteeksi....:)

  SvaraRadera
 2. Irmastiina: Luulenpa että näm juhlat ovat saaneet alkunsa Amerikasta..siis tällä tavalla juhlittuna.Libanonissa ja Kreikassa (varmasti muissakin etelän maissa) on tapana juhlia häitä monta päivää, ja tämä oli heidän tapansa juhlistaa pääasiallisesti morsianta.Hääthän ovat Libanonissa, ja siellä ei ole mahdollisuutta monen päivän häihin,koska asuvat täällä Ruotsissa.

  SvaraRadera
 3. Ompas kyllä oikeesti hauskan näköset juhlat...ei mittään jäykkää tönötystä :) Ja apua mitä herkkuja !

  SvaraRadera
 4. Ihanat ja onnelliset tunnelmat välittyvät kuvista!

  SvaraRadera
 5. No voihan herttiläinen mitkä tarjoilut.....
  oli siin sapuskaa vähän suuremmallekin porukalle!! huh huh.....Ihanan iloista vierasjoukkoa..ja oikeesti kaikilla tuntu olevan hauskaa!!!!!

  SvaraRadera
 6. Oi näyttää hauskoilta ja leppoisilta juhlat:).

  Jamssi

  SvaraRadera
 7. Ihanan hyväntuulisia ja onnellisen oloisia kuvia!

  SvaraRadera