Anopin reseptillä:
Maamoul maa fstok halabi
(pikkuleipiä pistaasipähkinä täytteellä)
Taikina:
4 kuppia mannasuurimoita
1 kuppi perunajauhoja
2 kuppia sulatettua voita(suolatonta)
1/2 tsk kuivahiivaa
1/2 tsk sarviapilaa (??)
1/4 kuppia ruusuvettä
1/4 kuppia appelsiininkukkavettä
Sekoita aineet hyvin keskenään, ja anna taikinan vetäytyä n. 12 tuntia
Täyte:
2 kuppia pistaasipähkinöitä, suolattomia (pieneksi hakattuna)
1/4 kuppia sokeria
1 msk appelsiininkukkavettä
1 msk ruusuvettä
Täytteen annetaan vetäytyä myös 12 tuntia.
250 C , 5-10 min
Ja lopuksi tomusokeria valmiiden pikkuleipien päälle.
suosittelen...kokeilkaa!
By Kirsikka
Ehottomasti kokkeilen:)
SvaraRaderaOi miten kaunis blogi sinulla ja herkullisen näköiset pikkuleivät!
SvaraRaderaLovviisa: Ole varovainen "kukkavesien" kanssa, ovat aika voimakas aromisia.Voisin kuvitella, että jos vaihtais nämä "kukkaisvedet", vaikkapa konjakkiin, vois tulla tosi-tosi hyviä!!
SvaraRaderaMaija: Kiitos Maija, ja tervetuloa...pistäydyn vastavierailulla kun löydän aikaa <3
On varmaan hyviä :) Mutta en voi kuin ihmetellä, miten taitava ompelija Sinä olet!!!
SvaraRaderaTosi herkullisen näköisiä pikkuleipiä- taitavat minulta tosin jäädä tekemättä, kun eivät suomalaisetkaan oikein onnistu. Tai ehkä johtuu ajanpuutteesta..:) Kivaa viikkoa!
SvaraRaderaMielenkiintoisen kuuloisia. Taytyy ehdottomasti kokeilla. Ikina tallaisista kuullutkaan.
SvaraRaderaHauskaa viikonloppua!