22 augusti, 2010

Hyvää sunnuntaita!!

Tästä taitaa tulla tapa, että vaan ehdin sunnuntaisin tänne bloggiin, olishan kiva kirjotella useammin, ja varsinkin asetella ja laitella kuvia tänne.Mutta vuorokaudessa on edellen vain 24 tuntia, vaikka niin toivoisin muutaman tunnin lisää...

Viikonloppu meni taas nopeasti, maalailtiin vähän kotosalla, ja tänään olis tarkoitus siivotakin vähän.Ensi viikosta taitaa tulla tosi kiireinen, kun APT`kin sattuu just tulevalle keskiviikolle.Ja perjantaina lähdetään Suomeen juhlimaan pikku-prinsessan ristiäisiä>>>> ihanaa!!! Olen prinsessalle ommellu kastetyynyn ja kastelahjaksi pellavamekon punttipöksyineen, ja käteen luonnonvalkoisista helmistä tehty rannekoru, jossa pienen pieni risti.Laittelen niistä kuvia kun olen saanut ne kokonaan valmiiksi, vielä on pientä viimeistelyä.

Eilinen ilta oli todella kaunis ja lämmin ja  välillä tuli vettä kaatamallakin...eiköhän se mahda kuulua tähän alkusyksyyn!!!


                                                    Illalla oli niin komea iltarusko.....


Joka tietenkin tiesi kaunista seuraavaa päivää.....
Keittiönkaapin maalauksen aloitin jo perjantaina, jotta varmasti ehdin sen valmiiksi saamaan tämän viikonlopun aika.......vielä olis monen monta urakkaa jäljellä...vaatekaapit, ja kenkävarastot pitäisi käydä läpi...........kyllä sitä ehtii!!!


Tässä kaappi valmiina, ja puhtaan valkoisena!!!! Laiton ikkunoihin pitsiverhot, ja niiden taakse kätkin kaikki keittokirjat,hyllyt joilla kirjat aiemmin oli, pitäis vielä maalata valkoiseksi tietysti, ja sinne ajattelin laitella keräämiäni vanhoja kahvikannuja!!!


Nyt rupeen viimeistelemään kastelahjaa, jotta saan sen varmasti valmiiksi............niistä kuvia illemmalla!!!

Oikein IHANAA SUNNUNTAITA !!!


1 kommentar:

  1. no jo on vitsi ellei nytkään tule perille mun kommentit.
    kerroin vaan kuin upeat oli kuvat ja ihanat vaatteet prinsessalle...sun muuta ja sit innolla odottelen uusia kuvia ja kommentteja sinulta ja keittiö oli taas saanut aivan uuden ilmeen!!

    SvaraRadera