15 mars, 2015

Vastasyntyneelle Rhodoksen Prinsessalle


Torkkupeitoista saa ommeltua vaikka mitä kivaa. Tällä kerralla ompelin "ajopussin" vastasyntyneelle Rhodoksen Prinsessalle , heidän koleaan ja kosteaan talveen lämmittämään pientä. Ompelin pussukan kaksinkertaisesti samasta peitosta, vetoketjun sijaan laitoin puiset perhosnapit.


 
Ikean torkkupeitosta ompelin Odd Mollymaisen runsaan jakun, ja siihen pienen pienet pöksyt. 
Tietysti pitää pienellä Prinsessalla olla pienen pieni mekko, jota pitää ensimmäisinä päivinään....materiaali pehmeää ekologista puuvillatrikoota, stoff och stilistä.


 
Vielä virkkasin Prinsessalle myssyn ja villatakin...ehkä Kreikan pääsiäisenä tulee käyttöön??
 
Hyvää sunnuntaina Sinulle!
By Kirsikka
 
 
 


10 mars, 2015

Koukuttua työmatkalla 
 
 
Työmatkat menee vaivattomasti kun on jotain käsillä tehtävää...
näitäkin pyöryleitä syntyi ja syntyi....
lopulta keksin tehdä itselleni "puoli"- ponchon. Tiedättehän sellaisen, jonka voi heittää takin päälle ja sisätiloissakin menee melkein hartiahuivista.....ei siis kovinkaan iso.
 
Nyt pitää suunnistaa kuntoilukeskukseen, tänään vuorossa bodycompat ja flecibility...tykkään tosi paljon kun liikuntaa lisääntyy enemmän ja enemmän elämääni,
 Mitenkäs teidän liikkumisenne ?
 
 
Hyvää tiistaita aurinkoisesta Tukholmasta,
By Kirsikka

07 mars, 2015

Zetan puutarha kahvilaZetan sievä puutarha kahvila herättää viimeistään kevääseen. Vielä ei ulkopuutarhasta paljoa löytynyt kasveja, mutta liikkeen sisällä oli yhtä sun toista vihreää ja kukkivaa ihanuutta.

Zetan kahvila on suosittu varsinkin viikonloppuisin, silloin saa peräti "jonottaa" istumapaikkaa. Jos haluaa rauhassa istua ja takaa varman istumapaikan ehkä paras ajankohta on noin tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kahvilasta löytyy paljon ekologisia tuotteita, sekä makeaa että suolaista...
me päädyimme ihaniin suolaisiin herkkuvoileipiin. Hintataso tässä kahvilassa on Tukholman normihinnoissa, vaikka tämä kahvila löytyy Kungens Kurvanista, kivenheitonmatkan päästä Ikeasta.
Hyvää ja herkullista viikonloppua...
tänäänKIN ruuan merkeissä....
tietysti pitää juhlistaa huomista naistenpäivää hyvässä seurassa !

By Kirsikka