10 maj, 2015

Armeijan vanhasta jakusta tuunattuaKauan hain täältä Ruotsista takkikangasta keväiseen maastotakkiin, mutta turhaan. No ei pahaa mieltä siitä ,Koska viimeeksi Suomessa käydessä löysin kirpputorilta käytetyn armeijan pusakan....josta tuunamaalla Sain juuri omanmukaisen ja oloisen takin. Vähän paljettia,virkattua takkiin niin muutos on aikamoinen. Takki oli miesten kokoon mitoitettu Eli reilusti olkapäiden nostoa ja hihojen lyhentämistä.Kavensin jakkua  ylhäältä ja siten Sain takille A muodon.
Takista tuli mielyttävä ja hyvin istuva...niin tykkäs nuoruuden ystävätär myös...joten takki muutti osoitettaan ja minä olen ilman kevättakia...No problem, varmasti jostain löytyy materiaalia uuteen tuunaukseen.

Voikaa hyvin Suloiset,
BY Kirsikka

4 kommentarer:

 1. Oho ja Wau ! Tulipas sotamiehen takista mainio takki Ystävällesi ! Tuli hassu ajatus... Onko Sinun vaikea sanoa EI ? Jos minulla olisi ollut moinen ihanuus, niin aika monta kertaa olisi ystävä saanut ihastella ennen kuin olisin omastani luopunut. Aika kiltti ihminen olet ! Aurinkoista viikkoa Sinulle ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aikasemmin annoin vaikka paitani päältä...mutta elämä on opettanut ja kovettanut !
   Tämän takin tuunasin itselle ja FB (facebookissa) oli kuva minusta takki ylläni, johon lapsuuden ystävä ihastui...sanoin tuunavani hälle myös jos löytää vanhan armeijan takin jostain.Hän etsi ja etsi...eikä löytänyt.Viikko sitten oltiin Turussa treenamassa hänen paikassaan ilmayoogaa ( aivan huippu !!!!!! ) ja päätin viedä tuliaisiksi jotain mustä hän tykkää :)
   Ilmayoogasta sen verran, että oli mahtava kokemus ja ikäväkseni en ole Tukholmasta vielä löytänyt kyseistä yoogaa..meitä lähti kolme tyttöä täältä kokeilemaan yoogaa siis Turkuun...ja kyllä kannatti :)
   Ehkä vielä saan aikaiseksi blogauksen reissusta ja joogasta !
   Hyvää pyhää <3

   Radera