31 augusti, 2014

Minun kesäni.... 1.Kesälomani alkoi helteillä ja suomen sukulaisten vieraillessa meillä.
Yhdessä jatkoimme matkaa suviseen Suomeen,


Piipahdimme kesäisessä Fiskarssissa, ja nautimme Torin täydeltä antiikkia,Nälkähän siinä Iski,ja herkuttelimme paikallisessa suklaapuodissa,lounaaksi feta- timjami-porkkanakeittoo ja suklaaleipää....nam nam !!!


(Näkyi tonttujakin...yks sun toinen)Mahat täynnä olikin taas kiva matkata eteenpäin,suuntana Kasvihuoneilmiö,mutta ennen sitä pysähdyimme jokaiselle pikku pihakirpparille,ja teimme taas ihania löytöjä, mikä tietysti KANKAITA...kuinkas muuten.
Nopeasti Sain neljä päivää Suomessa kulumaan...kauniissa ilmassa,ihanassa ympäristössä ja parhaassa seurassa! Ei muuta kuin Kotiin Ruotsiin ja laukkua pakkaamaan.....
...jatkuu!

 By kirsikka

2 kommentarer:

  1. Sinun kesäsi osa 1. piristi kummasti vähän kylmää ja harmaata sunnuntaita. Tuli ihan ikävä kesää ja aurinkoa, vaikka en ihan kauheasti helteistä pidäkään... ! Kirpputorit yms. ovat "niin parhaita". Minä löysin kesällä Kajaanista yhdeltä kirpputorilta ihanan Arabian valkoisen kulhon (savupiippuleimalla) -- se maksoi EURON ! Myyjä ei varmaankaan tajunnut, että mitä oli myymässä...

    Hyvää alkavaa viikkoa ! t: Tiina

    SvaraRadera
  2. Ihanalta sinun kesäsi kuullostaa...jo tämä osa 1....:) Kasvihuoneilmiössä ei olekkaan tullut piiiiittkkäään aikaan poikeuttua.

    SvaraRadera