24 november, 2013

Eteisen sohva
Eteisen sohva sai itselleen  talviturkin.
Tekoturkiksen vuoreksi ompelin vanhan valkoisen lakanan.
Kyllä siinä kelpaa istua, ja lämmitellä...........
tulispa vaan lunta!

Hyvää Sunnuntaita Sinulle,

By Kirsikka4 kommentarer:

 1. Ihana penkki! Lunta odottelen minäkin, mutta on tämäkin hieno ilma, kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja kohta sentään on jo joulukuu...:))
  Hyvää sunnuntaita, myös sinulle♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Monta vuotta vanha penkki, joka talvisin muuttaa sisätiloihin parvekkeelta. Mutta tänään mainitsin isännälle, ettei laitettais ens kesänä parvekkeelle....parveke näyttää niin tilavalta ilman sitä.
   Sunnuntai iltaa sinulle ystävä

   Radera
 2. Wautsi, wau !! Nätti !! Meilläkin on eteisessä penkki, mutta ei suinkaan nätti, vaan rouheista rouhein... Se on lähtöisin Jyväskylän vanhalta rautatieasemalta ja pituutta on peräti 2,5m; kyllä siihen aikoinaan mahtui istumaan matkustaja jos toinenkin. Meille tullessa penkki oli mintunvihreä - siis KARMEA ! Mutta Mies paljasti maalin alta kauniin puun ja pinta on nyt ihanan himmeä sekä kauniin lämmin. Valitettavasti penkki on usein niin lastattuna (takkeja, huiveja, pyöräilykypäriä, hanskoja, kasseja jne.), että penkin pintaa saa etsimällä etsiä... Eli teidän eteinen on kaunis ja siisti - meidän eteinen on kaaosta ja sotkua.

  Ihanaa ja Iloista viikonloppua Sinulle "Siisti" Ystäväni ! (teinikielellä "siisti" on erittäin myönteinen adjektiivi) t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Siisti.....juu......siitä tulikin mieleen, että viikolla törsäsin itseeni hajuveden, Clean`in Fresh laundry...tuoksuu tosiaankin puhtaalta pyykiltä.
   Aamupäivällä käytiin Ikeassa, enkä sortunut mihinkään yrimääräiseen...ensimmäinen hyasintti, pieni ELÄVÄ mänty ja kataja kädessä tultiin ulos, joo, ja valkoisia servettejä ostettin...ajattelin niistä askarrella valkoisia bon boneja, kun meille tulee valko-harmaa joulu :))
   Niin meni tämäkin viikonloppu aivan liian nopeasti...vielä 4 pvä niin saan kuulla uutisesi :)
   voi hyvin!!!!

   Radera