16 september, 2013Sateisen iltapäivän askarteluhetki....
Hedelmävati.

By Kirsikka

8 kommentarer:

 1. Hieno vati!!
  JA ihania syysherkkuja...:)

  SvaraRadera
 2. Mainio idea !? Porasitko lautasiin reijät ?? Vai onko niiden välissä pienet pikarit ?? Yritin tirkistellä kuviasi, mutta en ollut varma -- veikkaan kuitenkin pikareita... t: Tiina

  Täällä alkaa olla pinna kohtalaisen kireällä. Flunssa on jatkunut jo yli viikon ja keuhkot piipittää viimeisillään... Kävin tänään lääkärissä, mutta en saanut edes antibioottikuuria. Olisi kirjoittanut kortisoonia, mutta minä en voi sitä käyttää, sillä se tekee minut vauhdikkaaksi ja vie yöunet kokonaan. Sain jotain ihmepillereitä, joita tulee OUTO olo, mutta tautiin eivät tunnu vaikuttavan.

  Huusin hetki sitten Keskimmäiselle ja pyysin saman tien anteeksi; olipas noloa ja niin turhaa ! Toivottavasti huomenna on terveempi ja parempi päivä ! Iloista päivää sinulle !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huhuu ?? !! Täällä KAIVATAAN blogiisi päivitystä !! t: Tiina

   Radera
  2. Kiirettä töissä, vielä kiireempää viikonloppuisin. Tänään käytiin ostamassa häälahja Kreikkaan......ruotsalaista kristallia.
   Hedelmävatiin olen stoneliimalla liimannut erikokoiset lasipikarit...helppoa ja hauskaa! ja persoonallista!
   Minä olin loppuviikosta ihan "mahdoton" ...hmmm...brrrr...oiskos ensi viikko lempeämpi?? Toivottavasti ;)

   Radera
 3. ...Äitimme kertoivat meille aina, että jonain päivänä kohtaamme Sen Oikean..., mutta toisaalta he käskivät meitä myös olemaan uimatta kuukautisten aikana. - Kathy Lette -

  Sanoisin, että jälkimmäinen koskee myös riitelyä ??!! t: Tiina

  SvaraRadera