26 juni, 2013

Tuunatut kengät ja mekkoKaapista löysin keväällä ostamani mustat kankaiset balleriinat....on aika muodonmuutoksen....
Lankaa neulaan, ja kokeilemaan.....kukkasia kenkiin!!

Viime viikolla Suomesta kirpparilta löysin ihanan puuvillaisen puolihameen yhdellä eurolla, ja puuvillaisen topin HM `n aleesta , kolme euroa.
Leikkasin vyötärökaitaleen hameesta pois, ja lyhensin toppia reilusti. Vekitin, ja ompelin yhteen.
Samalla langalla, jolla kirjoin kengät kirjoin myös taskun mekosta, ja tein ristipistoja topin ja hameen yhdistävään saumaan.Mekon hinta 4 euroa!!

Viime kuussa haastoin teidät kanssani painonpudotukseen, viidessä viikossa viisi kiloa. Itse en yltänyt tähän,  lopputulokseksi jäi 3.8. Olen tyytyväinen, mutta aion vielä pudottaa ne puuttuvat.
Haasteen mukana lupasin yhdelle haasteen vastaanottavalle ommella kokojen mukaisen Kirsikka-mekon.

Eli onnea,

Mukana ehdottomasti ! Alkuvuodesta sain 4 kiloa pois ja 2 on tullu jo takasin :( NYt tarviinki just tukea tähän hommaan, kiitos kun haastoit ♥

Laitatko mailiini, 
melikirsi@msn.com 
vaatekokosi ja osoitteesi, niin pääsen ompelemaan mekkoa Sinulle!

Suloista keskiviikkoa Sinulle,
By Kirsikka
11 kommentarer:

 1. Voi ihanuutta !!! Mä siis olin onnettaren suosiossa :) Laitan illalla mailia tulemaan kun pääsen kotiin :) Ihanat ovat nuo tuunatut kengät myös ♥

  SvaraRadera
 2. Voi onnea Riitta...saat varmasti ihnan mekon!!

  SvaraRadera
 3. Lämpimät onnittelut Riitalle ! Hän saa varmasti ihanan ja ihastuttavan mekon !

  Ikävä kyllä minäkään en saanut täyttä viittä kiloa painoa putoamaan; retkahdin irtokarkkeihin ja se oli sitten menoa... --ikävä kyllä-- Olen asettanut itselleni uuden tavoitteen ja päämäärä onkin vasta joulukuussa; en tiedä, onko tavoite realistinen siihenkään mennessä, mutta aion yrittää...

  Enää huominen töitä ja sitten alkaa LOMA -- JIHUU ! Ja WAU ! Töihin palaan vasta elokuun alussa. Eilen yksi potilaani pillahti itkuun vastaanotolla, kun kerroin lomastani (olin kertonut jo aikaisemminkin). Surullista, että olen hänelle ainut ihminen, jolle voi kertoa huolista + murheista ! Ihmisten yksinäisyys raastaa välillä sydäntäni, mutta en kuitenkaan voi ryhtyä potilaitteni ystäväksi, vaikka joku sitä välillä aina toivoisikin.

  Täällä oli tänään ukkosmyrsky. Onneksi pyöräilin kotiin vasta sitten, kun pahin myräkkä oli ohi. Valtavat määrät puita oli kaatunut niin auto- kuin pyöräteille. Liikenne oli totaalisen jumissa ja minäkin jouduin rämpimään pitkin puskia pyöräni kanssa, koska pyörätiellä oli pitkin poikin isoja mäntyjä ! Kyllä myrskyssäkin voi olla voimaa myös täällä Suomessa -- hui ! t: Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvää lomaa Tiina...nauti,nauti,nauti!!!!!!
   Mulla on vielä kaksi viikkoa töitä, ja sit alkaa loma :)

   Yksinäisyys on hirveetä, ja varsinkin jollei itse siihen ole voinut mitenkään vaikuttaa.
   Joskus vaan tuntuu, että ihmiset mukavuuden halusta toisinaan jäävät mieluummin kotosalle, eivätkä hakeudu ihmisten lähettyville.
   Ja sairaita ihmisiä ei MEIDÄN pidä koskaan unohtaa...pitää käydä heidän luonaan, ja olla lähellä ( ei varmasti aina helppoa)....jaettu ilo on aina kaksinkertainen ilo! Mikä onkaan kauniimpaa maailmassa, kun saada toinen ihminen iloiseksi, tai joskus peräti onnelliseksi!
   <3

   Radera
 4. Kiva kenkäidea! Mulla on kolmet (!) samanlaiset mustat tennarit, yksiin kokeilen koristuksia kirjaillen siis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Veera!
   Toivottavasti postaat "uudet" kenkäsi, niin pääsen niitä katselemaan!!

   Radera
 5. Kauniisti matsaavat! :)

  SvaraRadera
 6. Onnea voittajalle! Ihan täysin en itsekään tavoitteeseen päässyt, mutta ei uupumaan jäänyt paljoakaan. Painoa on loppukevään ja alkukesän aikana pudonnut 4,5 kiloa. Ja mikä parasta; liikunta on taas alkanut maistumaan mukavalle.

  SvaraRadera