24 juni, 2012

Power walking
Käveltiin vihreän metsän halki ja päädyimme pienelle sisäjärvelle.Istuimme kallioilla ja haistelimme eilisen kastetta...!
Ehdimme järvelle ja vielä takaisin ennen tämän päivän sadetta.
Nyt nautin sateen suloisesta rapinasta...ja aurinkokin yrittää kurkistella sadeverhon takaa...
Nyt on hyvä olla!!!By Kirsikka

5 kommentarer:

 1. Täälläkin satoi eilen ja tänään aamusta...nyt ei sada ja tuuli tuivertaa ikkunan takana olevaa, isoa vaahteraa. Ikkuna on auki ja kuuntelen suurien lehtien havinaa ja voin sanoa, että minunkin on nyt hyvä olla....:)

  SvaraRadera
 2. <3 luonnossa on mahtava voima!
  Nauti ja iloitsei onnen tunteestasi!

  SvaraRadera
 3. Ihanan raikas ja kaunis oli retkenne :)
  Mukavia keskikesän hetkiä <3

  SvaraRadera
 4. Minä en ehtinyt eilen voimakävelylle, vaikka tarpeeseen olisi ollut. Piipahdimme Savossa viemässä Iltatähden viikoksi Mummin ja Ukin hoiviin; ei tarvitse neidin olla niin paljon yksin kotona, kun muut ovat vielä töissä. Iltatähti ikävöi siellä ja minä täällä; meillä on vielä aika tiukka napanuora...

  Kauhea vesisade siivitti paluumatkaa; melkein päädyimme ojaan, mutta onneksi kuljettajalla on paremmat hermot ja taidot kuin rouvalla, joka hanakasti antoi kyllä ohjeita; mm. "Aja hiljempää!" tai "Jarruta Hyvä-Mies!" tai "Varo!" jne... Ihmeeksi pääsin kuitenkin kotiin asti kyydissä, eikä minun esim. jätetty ohjeineni bussipysäkille seisomaan keskelle korpea...

  Äidiltäni terveisiä ! Hän ihasteli suuresti uutta ja kaunista laukkuani; ihmetteli, kuinka joku vieras ihminen on noin ystävällinen ja kiltti ? Minusta et kyllä enää ole erityisen vieras; ystävällinen ja kiltti senkin edestä !

  Vähä-Sateista viikkoa sinne ja Sinulle ! Toivoo: Tiina

  SvaraRadera