30 januari, 2011

Ompeluita....sewing

Tänään oli taas mitä ihanin ilma täällä, plussan puolella, ja sininen taivas .Ihan hävettää sanoa, etten ehtinyt ulos tänään ollenkaan.Viikolla jo mainitsin ompeluinnostani, ja tänään taas pääsin jatkamaan harrasteita.Aika vaan ei tahdo riittää.Olisin varmaan ommellut monta tuntia lisää, jollei olis kotitöitä, ja pitää ehtiä lepäämäänkin.Huomenna alkaa jo taas uusi työviikko....huh heijaa!

Sain sentään jotain valmiiksi.Tässä muuntautumiskykyinen mekko.Ehkä kesäksi.Voisi mennä hyvin keväälläkin villatakin ja saapikkaiden seurana, vai mitä..

näin, ehkä minulle mieluisin...


...mutta nauhan voi kiepaista vaikka rinnan alle......tai lanteille......tai jättää kokonaan ilman.Rakastan ompelua ja luomista.Ja haluan ommella sellaisia vaatteita,joita ei joka kaupan hyllyiltä löydy.Jokainen ompelemani vaate on yksilöllinen.Tähän mekkoon laitoin alushameen helmaan  silkkikangasta, ja samaa silkkiä ompelin päällimmäiseen kankaaseen....vain pienen pätkän.Lopuksi saman verran pitsiä..Sain vähän muutakin valmiiksi ommeltua...Ja tässä jo tulevaa.Pohjana Chanelin perusjakku.Kankaina 3 erilaista neuloskangasta.Lisäksi tulee nauhoja, ja tiedä vaikka pitsiäkin.... :)Tämän verran ehdin ikuistamaan kaunista luontoa.Kaunis auringonlasku.Ompelukoneen takana istuessa sain kokea tämänkin kauneuden!Iloista sunnuntaijatkoa!
Have a nice sunday!!

By Kirsikka

12 kommentarer:

 1. Hyvin persoonallisia ja kauniita ovat!
  Kylläpä olet taitava! :))
  Mukavaa tulevaa viikkoa!

  SvaraRadera
 2. Oo, olet varsinainen Ompelijatar! Ihania muuntautumiskykyisiä vaatteita ♥ Voi että, olen omelukoneen käyttäjänä varsinainen sunnuntaisuhari, joten voin vain haaveilla uniikeista vaatteista :-)

  SvaraRadera
 3. Ihania !
  Varmasti uniikkeja
  ja ainutlaatuisia:)
  Jakustakin tulee varmasti upea, laitathan kuvaa siitä valmiina:)

  kivaa alkavaa viikkoa sinulle<3
  iltaterkut
  Päivi

  SvaraRadera
 4. Ihania! ..ja niin erilaisia kuin kaupasta.
  Mukavaa viikkoa!
  -päivi-

  SvaraRadera
 5. Kivoja tuunailuja olet ♥Kirsikka♥ - ystäväin taiteillut.Tuohon ompelemiseen tulee joskus ihan himo. Kun onnistuu täydellisesti jossain tekeleessä niin sitä tekee mieli lisää. Itsellä on hyvä mieli kun ei tarvitse ostaa aina kaupasta kaikkea.
  Iloista viikkoa toivottelee tuolinpäällystäjä ja tyynyprojektityttö Kaisa, tälläkertaa

  SvaraRadera
 6. Ei tulekaan vastaan ihan joka ihmisellä näitä vaatteita. Tosi luova olet ja taitava. Ja mikä nautinto kun näkee oman käden jäljen.

  Iloista huomenna alkavaa helmikuuta.

  SvaraRadera
 7. Noi on ihania kun on persoonallisia ja
  ei kaikilla samaa:)

  Itekin tykkään ettei vastaan kävele
  juuri samat vaatteet kun itellä
  on.

  Jamssi

  SvaraRadera
 8. Tuo ekka mekko vei mun sydämen! Huivi on tosi kaunis siten, kun se ensimmäisessä kuvassa oli. Tuli ihan mieleen meidän viime kesän laivareissu Raahessa, olisi käynyt minun päälle tuo mekko :)

  Elä kuule huoli, jos et ehtinyt ulos, itse oon jo reilun viikon taas ollu vaan sisällä, kun en uskalla mennä tuonne liukkaaseen kipsin kanssa :( Enää reilu viikko ja voi mennä vaikka joka päivä!! :)

  Mukavaa viikkoa!

  SvaraRadera
 9. I like very much your dresses, they are wonderfuls and your pictures!! Soon I will decorate my home too. At last, I have my furnitures here! I found the nice candles that you gave us inside one of the 100 boxes and I had nice memories about you.

  Isabel

  SvaraRadera
 10. Kiitoksia kaikille kommenteista! kivaa toi ompelu, varsinkin jos materiaalia löytyy :))

  Thank you Isa!sewing and sewing here..... :))
  i would love to see your pics when you finished home-decoration.

  SvaraRadera
 11. Voi ei miten kauniita !
  Tykkään kovasti <3
  Tuo sisustusliike,josta blogissani kerroin,löytyy
  tällaisella osoitteella:www.sisustusfanny.fi

  SvaraRadera
 12. Voi miten hyvännäköisiä ompeluksia, tosi ihania!

  SvaraRadera