25 april, 2012

Who likes colour?


 Tässä tämä minun suosikkitakkini lähi- kuvissa.Tykkään hirmuisesti väriyhdistelmästä, oranssilla trikoolla kanttasin taskut, ja laitoin vielä hihansuihin.

Ja tässä, triikoinen lila mekko. Kuka tykkää väreistä, vaiko onko mieleen enempikin rauhalliset sävyt? Yksiväriset?


Meidät on sunnuntaina kutsuttu rippijuhliin, ja heti iski ongelma....mitä laittais päälle.Kunnes sain idean ommella itselleni jotain...kerron kuvien kera enemmän seuraavalla kerralla.

Suloista illanjatkoa keskiviikkoosi,
By Kirsikka

12 kommentarer:

 1. Takki on kyllä todellakin kaunis!


  Värejä pitää olla, mutta pitää niiden rinnalla kulkea myös hillityt.
  Välillä sitä kaipaa vain mustaa, mutta onneksi harvoin.


  Ei värillä väliä, kunhan on vain punainen =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olet siis punaisen ystävä :))
   Minä olen kaksonen, ja minä olin aina puettu luistimia myöten punaisiin, ja veljeni oli aina sinisissä ... punainen passais minulle, mutta jotenkin aristan sitä.
   Itse kallistun liian usein tummiin sävyihin, vaikka värikkäät piristäisivät huomattavasti!

   Radera
 2. Aivan mahtava tuo ensimmäinen, oranssi on lempparivärejäni. Ja pidän väreistä kyllä, tosin harmittavan usein takeissa käyttää juuri niitä perus yksivärisiä, ne käy kaiken kanssa.. Mutta tuo on aivan aivan aivan ihana<3<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ne perusvärilliset passaavat aina kaikkeen, ja voihan niitä aina värikkäillä hanskoilla tai huiveilla piristää!

   Radera
 3. Ja taas niin suloinen takki !? Ihana malli ja kaunis kangas !? Kirjava ja kirkkaat käy, mutta yksi asia ei sovi millään minulle; se on eläinkuosit. En tiedä miksi; muiden ihmisten päällä ja päälle ne on jopa kivoja, mutta ei minun...Minulle niistä tulee joko vanha tai lihava olo --- Ja nyt alan näköjään kuulostaa sekopäiseltä. t: Tiina

  Ps.Eräs hurmaava ja huovutettu Pöllön poikainen vieraili eilen paikallisessa alakoulussa ja 3b-luokassa. KAIKKI olivat ihastelleet; myös Ope !! Sinusta on nyt tullut Julkkis meidän pienellä kylällä.

  Eräs hurmaava desing-tunika on myös herättänyt myönteistä huomiota kaksi päivää ! KAIKISTA tämä sopii juuri minulle.

  Hyvää ja Hauskaa viikonloppua !! Onnistuneita vaatekutsuja, JOS ne ovat nyt viikonloppuna ?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos ihana Tiina!Oletkos omaa takkia jo käyttänyt...farkkujen ja tennareiden kanssa varmaan aika kiva yhdistelmä(vai voiko teillä vielä käyttää tennareita?)
   No,kiva kun pöllö ilahduttaa, kuten pöllö_postauksessa kirjoitin, tämä oli ihan raakile, ensimmäinen yritys :))
   Minä olen se kuuluisa pöllöilijä teidän kylällä...heh heh :)))
   Vaatekutsut ovat ensi viikonloppuna, ehdin vielä ompelemaan yhden tilausjakun sunnuntaiksi, ja itselle kukallisen kevätjakun rippijuhliin!

   SvaraRadera

   Radera
  2. Takki on koekäytetty vaaleiden saapaiden ja farkkujen kanssa; mutta tuo tennari-ajatus on oivallinen ! Meidän isoista tytöstä olisi NOLOA (?), jos minulla olisi tennarit, kun olen muka liian VANHA... Takin suhteen pähkäilen vielä nappien siirtoa, mutta täytyy vielä mallata ja miettiä. Takki on todella ihana ja pidän erityisesti siitä, että se on niin uniikki. t:Tiina

   Radera
 4. Ihania takkeja! Tykkään erityisesti malleista, joita olet tehnyt. Ompelen itse, mutta en osaa tehdä itse kaavoja, enkä ole löytänyt sopivaa... Kivaa vappua :)

  SvaraRadera