29 september, 2016

Libanonista kuulumisia








Isännän veljen äkillisestä poismenosta on kulunut vuosi ja katolilaiseen tapaan pidetään vuosi tapahtuneesta kirkonmenot ja muistotilaisuus poisnukkuneen muistoa kunnioittaen. Niinpä päätimme Isännän kanssa lähteä pidennetylle viikonlopulle Libanoniin, jotta voimme osallistua muistotilaisuuteen.

Kiva tunne olla taas käväisemässä Libanonissa ja lauantaina päätimme lähteä uimaan Jbeiliin ( Byblos) ....kaunista, mutta kovilla seurauksilla, sain myrkytystilan ja olin kolme päivää sairaalassa, sillä seurauksella, että olen edelleen Libanonissa ja Isäntä Ruotsissa. Nyt odottelen vain koska mahdollisesti voin lähteä kotiin päin .... ikävä !!!!


By Kirsikka

05 september, 2016

Uusi viikko



Hyvää alkanutta uutta viikkoa Sinulle!

By Kirsikka

04 september, 2016

Maalattua



Teki mieli muutosta kotiin - mieleni teki ostaa kokonaan uutta, uudet suuret vitriinikaapit. Päätin kuitenkin ekaksi kokeilla vanhojen vitriinikaappien maalausta, jos en olisi tyytyväinen niin emme hävinneet muuta kuin aikaa ja 90 kr.
Lopputulos tässä....mustat vitriinikaapit kaiken valkoisen sisustuksen seassa.
Ja nämä kelpaavat vielä jonkin aikaa, eli halvalla päästiin tällä kerralla. Saas nähdä kuinka kauan....

Hyvää sunnuntaita Sinulle !

By Kirsikka

02 september, 2016

Värjäilyä




Pitkään suunnittelin mummin kalastaja langasta virkkaamaa päiväpeiton mahdollista värinvaihtoa. Värin hankinkin jo kuukausia sitten ja nyt vasta uskalsin kokeilla.
Pesukoneeseen heitin samalla " kuihtuneen" tunikan...ja lopputulos huimaavan ihana ( siis minun makuuni).
Näillä harmailla jatketaankin suoraan viikonloppuun.
Suloista perjantai iltaa,
By Kirsikka