13 mars, 2016

Riikan keväässä












Pikatervehdys viime viikonlopun Riikan matkalta. Saatatte, ehkä ihmetellä että miten on koko ajan varaa matkustaa...mutta kun kerron hinnan niin luulisin, että moni muukin lähtisi saman tien. Siis viikonlopun matka täältä Tukholmasta Riikaan maksaa n. 250 kr/ henkilö sisältäen hytin ja laivamatkan eli ' ei pal mittää'. Ja Riikastahan löytyy vaikka mitä, historiaa, puistoja,kauppahallit ja tori, suuret ostoskeskukset, hyviä ja halpoja kahvi ja ruokapaikkoja jne. Jne.

Ostin tietysti reissusta jotain mukavaa mukaani, yhdet lämmittävät kaunottaret jalkaani ja pari huivia, en harteita lämmittämään vaan ihan muuhun tarkoitukseen. Siitä seuraavalla kerralla enempi.

Uutta voimaa alkavaan uuteen viikkoon ja lämpimin halein KEVÄTTÄ toivottaen,

By Kirsikka


04 mars, 2016

kevät villatakki ja mekko no.4

Oho, vielä toinen blogi postaus tällä viikolla ..

Edellisen postauksen verhokankaasta syntyneestä mekosta jäi vähän hukkapaloja yli ja niitä vähän lappaamalla sain vielä pienen kevätjakun..kankaan kuosi on paljolti kudotun näköistä ja vähän muistuttaa odd mollien neuleita ja siksipä päätinkin kokeilla jotain odd molly tapaista...eli tästä tuli
 ODD KIRSIKKA .
Ja kyllähän kevät villatakkiin pitää saada mekko joka passaa, eikös ...







Mallit : omat, Kirsikka
Kankaat: pitsikangas, verhopalakangas, ohlssons tyger
mustavalkoinen puuvillakangas: aleesta hankittu huivi

Hyvää viikonloppua kaikille, jotka vielä olette jaksaneet pysyä kyydissäni,
By Kirsikka

Ps. Minä lähden Riikaan katsastamaan kuinka pitkällä kevät siellä jo on, seuraavalla kerralla siitä ehkä lisää.

02 mars, 2016

Armenian takki ja mekko no. 3

Pitkästä aikaa ehdin edes piipahtaan blogissani, kaiken kiireen keskeellä. Tai kiire ja kiire....väsymys on ollut pitempään jo haittana ja kun yrittää kaikki osaset pitää jollain tapaa koossaa niin seurauksena on kaiketi uupumus. Yks asia millä itsensä saa aina energisemmäksi on kankaitten kanssa touhuaminen ja siitähän taas syntyi jotain.....kovin erikoista, mutta niin minun mieleeni. Mitäs Sinä tykkäät?







Takki on niin iloisen kirjava siksipä kutsunkin sitä Armenian takiksi, yksi kankaista onkin Jerevan tuliaisia . Takin seuraksi ompelin rauhallisemman oloisen mekon kangaskaupan tilkkulöydöstä....pitsiverho kai olisi ihan oikeesti, mutta minähän ompelen mitä haluan ja mistä haluan, niin sillä ei ole väliä.

Takki malli: oma, Kirsikka
kankaat: ohlssons tyger, Tukholma
Armenia
Mekko malli: oma, Kirsikka
Kangas: ohlssons tyger

Kaikille toivottelen pirteätä mieltä ja ihanaa kevätaikaa,
 By Kirsikka

Ps. Anteeksi hirvittävä sotku kuvien taustalla...kuvat ompeluhuoneesta, joka pursuaa kankaita...