31 januari, 2016

Takki edellisen postauksen mekkoon

Tekoturkki
Malli: oma, Kirsikka
Kangas: Beirut, Libanon

En ole koskaan ollut kiinnostunut aikaisemmin turkeista, mutta onkohan tämäkin jotain ikään liittyvää?? Tiedä häntä, takista tuli erittäin sievä ja takki löysikin jo heti uuden kodin ystävän vaatekaapista.
No, ei auta muu kuin ommella muuta mukavaa.
Hyvää sunnuntaita,
 By Kirsikka

30 januari, 2016

Mekko no. 2


Malli: Oma, Kirsikka
Kangas: -70 luvun verhokangas
Helmet: Vanha rannekoru
Langat: Jämäpätkiä

Vanhasta verhokankaasta ompelin mekon, joka toimii tällaisena, eli hihatomana kotelomekkona tai passaa hyvin paitapuseronkin kanssa, jolloin se toimii liivimekkona.

Ompelin minä tähän sopivan takinkin, siitä seuraavalla kerralla.
Hyvää lauantaiaamua,
By Kirsikka

27 januari, 2016

On täällä ommeltukin, mekko no.1
Tämä vuosi on alkanut aikamoisella ompelu innostuksella. Ensimmäisenä esittelen mustan pitsimekon.Olin saanut mahtavan idean pitkästä mustasta pitsisestä puolihameesta ja melkein kun sain sen valmiiksi niin totesin että EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA ole minä.Minähän olen mekkoihminen .
Ja mekkohan tästä syntyi.
malli: oma, Kirsikka
Pitsikangas: stoff och stil
Nauha: Beirut, Libanon

By Kirsikka

26 januari, 2016

Suomen talvi kauneimmillaan


Runsas viikko sitten piipahdin rakkaassa Suomessa ikävän iskiessä päälle. Ja Suomi otti minut vastaan aurinkoisin päivin ja hämmästytti taas kerran kauneudellaan.

Tänä aamuna Tukholmassa sataa vettä kaatamalla...tässäkö tämä talvi olikin?

Hyvää tiistaita,
By Kirsikka

24 januari, 2016

Joulu Libanonissa

Joulun  ja Uuden Vuoden vietimme aurinkoisessa Libanonissa. Isännän kotimaassa, minulla oli sekalaiset  tunteet  sinne mennessä , koska Isännän  vuotta  vanhempi veli oli kuollut tapaturmaisesti kolme  kuukautta ennen.  Yhdessä  olimme suunnitelleet Yhdessä vietettäviä hetkiä,  mutta  kohtalo oli päättänyt muuta. Libanonissa olivat päässeet  suurimman surun  yli  ja elämä  yrittää jatkaa omalla  mallillaan. Mutta koteja  ei koristeltu joulukuntoon  mikä   minua  hämmensi ...

No, joulukoristettuja katuja ja ostoskeskuksia löytyi, jotta  tiesi  että  oli Joulun aika.


Meri  on niin minun  elementtini , ja Byblos  tarjosi  parastaan,  24 lämpäastetta, sininen  taivas ja Välimeri. ..niistä  olikin minun  onneni  sinä päivänä  tehty. Mutta. ....
Libanon  oli muuttunut, ei se ollut  sama Libanon  kuin viimeeksi,  en tiedä  tarkalleen mikä  aiheutti  tämän  tunteen  minussa ????
Minkä  tiedän  niin puolet  väestöstä on nyt  pakolaisia ja resursseja  ei löydy,  nämä valtavat  summat  rahaa  jotka  mekin  täällä laitetaan  yhtä  pakolaista  kohtaan pystytään jo auttamaan kymmeniä,  jollei  satoja  avun  tarpeessa  olevia siellä.  Missä  mättää???

Hei  vaan  Libanon, 
Palaanko?
Tällä  hetkellä  en osaa  sanoa. ..


By Kirsikka