30 juni, 2011

Lattiatyyny ja mallinukke

Vanhoista verhoista repimällä innostuin ensiksi virkkaamaan tyynynpäällisiä, ja nyt innostuin virkkaamaan samalla tekniikalla toteutettuna lattiatyynyn. 10 virkkuukoukulla virkkaaminen sujuu nopsaan, ja tulosta sen mukaan. Vähän väriä taas olohuoneeseen.






Tässä jo muutama viikko sitten tuunamani mallinukke.Mallinuken oli äiti löytänyt Suomesta kirppikseltä kolmella eurolla...siis varsinainen löytö!!!!!
Laitoin ekaks decoupage tekniikalla vanhan ajan servettejä nuken päälle, mutta en ollut lopputulokseen tyytyväinen.Se näytti levottomalta sellaisena,jotenka päätin kokeilla maalata vielä servettien päältä, ja nyt olen lopputulokseen tyytyväinen....koko nukke on rauhallisemman oloinen
Mallinukke sai paikan ruskean kaapin päältä......en vielä tiedä jääkö se siihen, vai pitääkö kokeilla muuallekin?!






Hirveet helteet ovat jatkuneet täällä Ruotsissa, ja työssä käyminen tuntuu just tällä hetkellä tuskaiselta.Päiviä lasketaan lomaan, kohta tunteja.......huomenna kuitenkin virkistymismatka Tallinnaan.

Here are some things I have made under some weeks.Pillow for the floor from old curtins.And a doll, my mother found this from Finland for 3 euros and gave to me.And here you can see what I did with it!! Counting days for my summer holidays..tomorrow going with girls to Estonia...to get some more energy!
Have a beautiful Friday! <3

Iloista huomista  perjantaita!!!

By Kirsikka



28 juni, 2011

Pikavisiitti Suomeen

Viikko sitten päätettiin, että vietetäänkin juhannus-viikonloppu Suomessa.Tuumasta toimeen, ja saimme vielä matkan perjantai-illaksi. Kyseinen viikko oli täynnä syntymäpäiviä, ja sankareita oli kiva lähteä onnittelemaan henkilökohtaisesti >>> 20.6 pikku-veljen synttärit, 23.6 papan synttärit, ja 25.6 pikku prinsessan synttärit.
Neljäskin tärkeä syy oli matkaan....
tulevan Libanonin loman suunnittelu.Meitä lähtee isännän ja minun lisäksi 6 perheen jäsentä myös Suomesta mukaan. Aivan ihanaa!!!!!
Ensi viikonlopun vietän tyttöjen kesken Tallinnassa, virkistäytyen ja voimia keräten......ja siitä viikon päästä ihana Libanon <3


Rakkaasta Suomesta kesäkuvia:









We have spent midsummer weekend in Finland! Had wonderful time like always!!

Tiistai yöterkuin,

By Kirsikka

20 juni, 2011

Farkusta asiaa

Sain eilen kivan Betty Barcleyn farkkutakin ystävättäreltä.Kivan värinen, ja juuri oikean kokoinen, mutta se joku puuttui.....
Laitoin helmaan kahta erilaista nauhaa, ja se piristi jo aika kivasti, mutta vieläkin se kaipas sitä jotain...
Töissä kerroin farkkutakista, ja kerroin, että pöytäliina farkkutakin takaosassa vois olla aika upee??!! Meinas työkaverit tuoliltaan tipahtaa kun sen kuulivat (hih hih), ja ajttelivat, että nyt on KIRSIKKA mennyt jo liian pitkälle. Kotiin tullessa heti toteuttamaan ajatustani, ja kyllä minusta lopputuloksesta tuli hyvä.......vaikka selässä koristaakin pitsinen pöytäliina ;)

Kotiin tullessa odotti ihana paketti Suomesta. Ihastuin Elliksen tekemiin uniikkeihin farkkulaukkuihin, ja nyt mulla on ihan ikioma.Elliksen ihania farkkulaukkuja löytyy blogista http://ellishandmade.blogspot.com/








Iloista maanantai iltaa...
aurinkokin alkoi paistaa pilven takaa!!

By Kirsikka



19 juni, 2011

Meidän parveke

Meidän parveke on pieni, ja muistuttaa tällä hetkellä viidakkoa.Pieneen parvekkeeseen pitää saada mahtumaan MINUN kukkani, ja ISÄNNÄN vihannekset.Minä rakastan kukkia, värejä,nuppuja.......ja isäntä innostuu vihanneksistaan.Viime viikolla vietiin jo monen monta tomaatin tainta, munakoison tainta, kurkun tainta suuremmille paikoille (ystävättären siirtolapuutarhaan).
Minä päivittäin käyn parvekkeelta laskemassa taas auenneet fantastiset, ihanat kukat.....ja isäntä käy mittaamassa kurkun kasvua. :)
Niin kiirus on ollut tänä keväänä, etten ole edes ehtinyt ompelemaan tuoleille päällyksiä.Meillä oli aiemmin rottinkiset huonekalut parvekkeella.Mutta huomasimme, että  ne vievät vain liikaa tilaa.Keväällä ostimme kirpputorilta nämä kuvissa näkyvät valkoiset kalusteet.Sopii hyvin meidän "vaaleaan" teeman kotona.
Täällä taas ilmat ovat muuttuneet eilisestä aurinkoisesta pilviseen ja koleaan, näitä kuvia katsellessa taas muistuu mieleen kesän ihana kauneus!













Hyvää sunnuntaita!

By Kirsikka

18 juni, 2011

Uusi sormukseni

Muutama viikko sitten ihastuin yhteen tiettyyn ihanaan vihreään sormukseen.Sormukseen ihastuin http://absolutelywhite.blogspot.com/blogissa. Sain tilattua itselleni sen, ja nyt olen tämän ihanan vihreän sormuksen uusi omistaja.




Kiitos hyvästä ja nopeasta palveluksesta "absolutely white" !
Käykää ihmeessä kurkkaamassa ihania koruja kauniissa väreissä!

By Kirsikka


16 juni, 2011

Juhlakengät ja laukku

Löytyihän ne kengät ja laukku kesän juhlaan.Kyllä niitä hakemalla hain.Kengät on hyvät jalkaan, ja ihan sopiva korko.Laukku on aavistuksen vaaleampi, mutta sitä ei huomaa kuin erittäin tarkkasilmäiset.Laukussa oli pitkä ruma nylon-nauha.Leikkasin sen lyhyeksi, ja kiinnitin ison rannerenkaan siihen.Lopputulos miellyttää minua, ja kiva yksityiskohta.

Mekko kesän juhlaan on melkein valmis.Siitä tulee Sex and the city- mekko....se on vihreä, ja helmaan tulee vielä samanvärinen tylli.Siitä kuvia kun saan sen kokonaan valmiiksi.

Näitä kenkiä ja laukkua ajattelin yhdistää silkkitunikan ja farkkujen kanssa myöhemmin.Eli toivottavasti eivät jää kertakäyttötarkoitukseen.






Viikot menee hirmuista vauhtia, ja perjantai jo ovella!
Iloista torstai iltaa!

By Kirsikka

15 juni, 2011

Prinsessan

Veljen prinsessa täyttää vuoden.Ompelin pari kesämekkoa lahjaksi. Vaaleansininen on pellavaa, ja kanttasin kädentiet ja pääntien perhos-puuvilla kankaalla.Toinen mekko on ommeltu kirpputorilta löydetystä ihanasta perhosverhosta.







Prinsessaa juhlitaan 26.6 Suomessa, ja valitettavasti emme ehdi Suomeen silloin.Siksi lähteekin paketti tervehdyksineen meiltä pienelle juhlijalle.

By Kirsikka

14 juni, 2011

Sade

Ulkoa tulee niin ihana kasteen tuoksu.Kesäsateen tuoksua.
Niin rauhoittavaa.......saa olon niin miellyttäväksi, ja saa vain olla ja nauttia tästä olotilasta.
Mahtavaa illalla nukkumaanmennessä kuunnella sateenropinaa....ja haistella tuoretta sateen tuoksua.



Sateisen ihanaa tiistai iltaa!!

By Kirsikka

13 juni, 2011

Tervetuloa Paratiisiin

Olimme muutama viikko sitten aivan ihanassa paikassa....ja siellä kukki jokapaikassa jotain kaunista.
Näihin kuviin on kiva palata.Niistä huokuu elämän iloa.Niistä huokuu rauhaa..

Puhelinsoitto tänä aamuna paljasti, että mieheni siskon kunto on huonontunut ...kyyneleet poskillani ajattelin häntä, ja ajattelin, miksi?!
Mieheni sisko on nainen, joka on osoittanut teoillaan ei vain sanoillaan miten lähimmäistä autetaan.Hän on vähistään pystynyt auttamaan, kun muut ovat kääntäneet selkänsä.Kutsun tätä aidoksi lähimmäisen rakkaudeksi.Iltaisin laitan kädet ristiin, ja häntä rukouksissani ajattelen...









Positiivisellä mielellä, ja asenteella syntyy ihmeitä.Niin toivottavasti tässäkin asiassa.
Löysin kivan, yksinkertaisen mietteen...

"Se,joka ymmärtää tulevaisuuden vastatuulena...kulkee väärään suuntaan".

Maanantai terveisin,

By Kirsikka


Ps.Ajattelin laittaa tänään esille muutaman ompelemani vaatteen.......mutta huomasinkin, että en ole edes kuvia ehtinyt ottamaan tänä kiireisenä keväänä.No, täällä jatkuu mieletön verhojen repiminen.......mitäköhän niistäkin tulee??  :)