30 maj, 2011

Kristallikruunu

Viikonloppu meni ja tuli.Käytiin pikavisiitillä Suomessa, ja niin kiire oli etten ehtinyt ainukaistakaan kuvaa ottamaan.Lauantai meni kutsuja valmistellessa, ja sunnuntai sukulaisissa.
Ihana,iloinen viikonloppu takana.Ja edessä oleva viikko lyhyt, niin kyllä kelpaa!

Äidiltä saimme ihanan kristallikruunun, ja tottakai se piti paikoilleen heti laittaa.Mietimme aika kauan sen paikkaa.Joko makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.No, se päätyi olohuoneeseen, ja olohuoneen vanha lamppu päätyi makuuhuoneeseen.
Näistä lamppujen siirtämistähän aina innostuu niin, että saa koko kodin ylösalaisin......niin tälläkin kertaa...

                                                               olohuoneesta..





Makuuhuoneesta...




Oikein aurinkoista ja lämmintä alkanutta uutta viikkoa kaikille teille ihanille!!!

By Kirsikka



26 maj, 2011

Hyvää viikonloppua

Pikainen postitus kertoakseni, että huomenna matkataan ihanaan koti-Suomeen.
Hirveä ikävä.
Ihana nähdä kaikki rakkaat.
Ja jännitystä luvassa lauantaiksi :)




Tässä tämän illan ompelemani mekko.Jakkuna chanelin kaavoilla leikattu neuletakki.Jakku tuntui kovin tylsältä, jotenka laitoin lisäksi harmaata pitsiä.....ja heti alkoi enempi silmää miellyttämään! Se on pienestä joskus kiinni..



Ihanaa viikonloppua,
ja muistakaa levätä!!!

By Kirsikka

24 maj, 2011

Kaunis ihana päivä

Kaunis ihana päivä.On satanut, on paistanut aurinko....
on satanut ja paistanut samaan aikaan..
kaikin puolin kaunis ihana päivä.
Tänään ei oikeastaan haitannut tai merkinnyt minkälainen ilma oli, kaikki vain on loksahtanut ihanasti ..rakastan näitä päiviä.Elämä tuntuu silloin niin paljon kevyemmältä.

Ajattelin tänään paljon miten enkelit elämässämme johdattavat ja auttavat...juuri kun olen purskahtamaisillani itkuun, ja kaikki lyö vastaan, saan juuri  silloin tekstiviestin lähimmäiseltä, joka aidosti välittää.Melkein tunsin enkelin kosketuksen olkapäälläni...uskomaton tunne.

Kuvia tästä ihanasta tiistaista..





Illalla innostuin vielä ompelemaan tällaisen mekon..






....nyt painaa uni silmään!!
Elikkä, hyvää yötä, ja kauniita unia!!!

By Kirsikka



23 maj, 2011

Pientä ja värikästä

Innostuin ompelemaan pikku-neitosten mekkoja.Tosi kivaa, ja saa käytettyä ylimääräiset pikkupalat kivasti.Kuvista ei tullut kovin hyviä,koska mekot piti levitellä sängyn päälle pikku henkareiden puuttuessa.Mutta toivottavasti näistä saa vähän ideaa minkälaisesta mekosta on kyse...kankaat ovat vähän sieltä sun täältä..Unkarista,Kreikasta,Libanonista...ja Eestistä.Kaavana mekkoihin käytin 74-80 cm puseron kaavaa.Siitä on helppo muutella omanmukaista mekkoa...leikkasin melkein kaikki suoraan A-mallisiksi.
On tullut ommeltua yhtä sun toista vähän isommillekin neitosille..........toivottavsti ehdin ottaa kuvia, ja postittaa niitä tänne blogiin! Tässä näitä pienten neitosten..





Aurinkoista alkanutta viikkoa !!!

By Kirsikka

21 maj, 2011

Uudet sohvanvaltaajat

Iloinen joukko enkeleitä on vallanneet sohvan.Vaihtelu virkistää sanotaan.Jotenka vaateompeluiden välissä olen ommellut enkeleitä, jotta uusia ideoita saa taas syntymään..
Nämä enkelit olen tehnyt pellavasta, ja päällensä ovat saaneet pellava housut ja mekon, esiliinaksi ompelin mitä kaapista löysin..eli joissakin on Laura Ashleyn kangasta, jotkut on kirpprilta löydetty.Pääasia että kaikki ovat omanoloisia, ja erilaisia!



 



Olen saanut muutaman tunnustuksen ihanista blogeista.
Ensimmäisen tunnustuksen sain Onnesta Unelma blogista.Kovasti kiitoksia!Toivon, että viihdyt edelleen blogissani. :)

Kiitos Ellis tästä upeasta tunnustuksesta!

Ja kolmas kiitos Maritalle, blogista Hunajaa ja maitoa !



Olen niin myöhässä tämän tunnustuksen kanssa, jotenka luulenpa että tämä on jo käynyt läpi monessa blogissa.Kaikki, jotka "luku-listallani" olette,
olette tunnustuksen ansainneet.....olette inspiraationi lähteitä KAIKKI !!
Tänään on taas lauantai, eli siivouspäivä.Kiva saada paikat taas puhtaaksi, niin taas pääsee pöllyttämään kankaiden kanssa... :))
Ens lauantaina ollaankin Suomessa...
ja tähän aikaan varmaan just torilla nautiskelemassa aamukaffeesta >>> IHANAA !!  WE LOVE FINLAND <3 <3 <3

Leppoisaa lauantaita teille kaikille ihanille!!
Have a beautiful saturday!!

By Kirsikka

15 maj, 2011

Pre-wedding party














Eilen juhlittiin isännän pikku-serkun tulevia häitä perinteen mukaan.Juhlat alkoivat papin siunatessa pöydän antimet nuoren parin kunniaksi.Pöydät notkuivat ihanista herkuista, ja hyvällä omalla tunnolla saattoikin syödä, kun koko ilta meni melkein tanssien! Ohjelmassa oli perinteen mukaan omenantuonti tarjoittimella, ja sitä yhdessä haukaten.......hauskojen lahjojen avaaminen, kuten....superman-kalsarit, syötävät alusvaatteet....ja kait joka kodista pitää löytyä kaulin!!
Juhlan päätteeksi niin miehiltä kuin naisilta maalattiin pikkurillin kynsi punaiseksi, jotta vielä seuraavana päivänä muut näkevät että ollaan oltu juhlimassa tulevia häitä.Itse hääthän ovat Beiruthissa heinäkuussa :)




Rakkauden merkeissä,
kaunista sunnuntaita!

By Kirsikka




14 maj, 2011

Ei löytynyt

Ei löytynyt korua uusimpaan tunikaani kaupasta eikä omista kätköistä.Yömyöhään helmipurkit auki, ja korun tekoon...onneksi löytyi purkista aivan samoja värejä kuin tunikassa.
Lopputuloksesta tuli värikäs kuin KARKKI!!





Tänään täytyy saada koti puhtaaksi......kuten aikasemmin kirjoitin, kaikki  vapaa-aika on mennyt "luomiseen", ja koti tuntuu olevan ihan rempallaan...huh huh
Tolupurkki auki, ja moppi heilumaan.......

Iloista lauantaita !!
Happy saturday!!

By Kirsikka