30 september, 2010

Ei aina helppoo...

Ei ole aina helppoa olla positiivinen, kun hankalia asioita tapahtuu jatkuvasti...miksei vois onni jo kääntyä meidänkin puolelle???
Ehkä aika ja kyyneleet auttaa.....
Joka tapauksessa suuntaamme nokkamme kohti naapurimaata, jotta saatais ajatukset vähän muualle.....mutta itkettää..........ihan hirveesti!!!

28 september, 2010

Toinenkin mekko valmiina...

No tulihan se toinenkin mekko jo valmiiksi, ja päädyin kuitenkin siihen ensimmäiseen nauhaan minkä valitsin. Nyt tekis mieleni tehdä erilaisia neulejakkuja, materiaaleista löytyy ruskeata, turkoosia, vähän punaista....ruutuja, raitaa...ja tietysti trikookankaita...takkikankaita!!!! Ihanaa kankaiden sekamelskaa....me like it!!!
Meni onneksi toi hirveen huono olokin ohi, eli taisi olla kuitenkin sitä työpaikalla riehuvaa tarttuvaa tautia........IIIIKK!!!!Vaikka jo olo on jo parempi, taidan kuitenkin ottaa tämän illan ihan rauhallisesti...taidanpa pakata itseni soffalle, ja kutomaan villatakkii........(mahtaako tulla valmiiksi tänä vuonna??)








Ihanaa illanjatkoa .......ja piakkoin ...hyviä öitä ja kauniita ,suloisia unia!!!!


26 september, 2010

Vaatetusta...

Niin taas meni tämäkin viikonloppu aivan liian nopeasti........ihan tuntuu kuin aikakin menis paljon-paljon nopeammin kuin aikaisemmin...

Eilen illalla pitkästä aikaa tavattiin taas ihanat, suloiset naapurimme.Ei olla nähty viikkoihin, aina on jollain ollut jos jonkinmoista menoa, mutta kuten sanottu, eilen nähtiin kahvin merkeissä, ja rupateltiin niitä näitä......ja tuntui tosi tosi kivalta nähdä heitä taas!!!!

Tänään isäntä innostui yhdessä naapurin kanssa lähteen pitkän pitkälle aamulenkille...huom, starttasivat jo 8.30>>>sunnuntai-aamuna>>>>BRAVO!!!No minä nautin aamun hiljaisuudesta, ja sain tehtyä aika lailla kotitöitä ennenkuin isäntä takas laukkas.

Itsellä ei ole ollut mitenkään loistava päivä...työpaikalla on liikkeellä mahatautia, ja luulenpa että se minua on tänään haitannut...pahaa oloa, ja on pitänyt välillä ihan huilia,ja kurkkukin on taas kipee>>>>yhyy!!!! INTE NU  IGEN!!!
Yritin kuitenkin jotakin saada tänäänki aikaiseksi, ja starttasin projektini>>>>>KIRSIKKA





....kankaat vaan esille, ja suunnittelemaan....



.....hei, näitäkin vois käyttää....



... ja sit toteuttamaan....



...tässä yksi pieni yksityiskohta toisesta mekosta...



...ja tässä yksi työ valmiina!!!


Toisessa mekossa menee vielä aikaa, kun en ole ihan varma tuliko valittua oikea nauha kaula-aukkoon.......no aika sen näyttää.
Nyt nukkumaan, kun ei ole edes kunnolla kunnossa....toivottavasti ei ole huomenna näin paha olla.

Hyvää yötä, ihanaa alkavaa viikkoa!!!

KRAM,

20 september, 2010

Ompeluksia mielessä

Alkaa tämä maanantai-ilta kääntyä sänkyä kohden........




Tänään sain sentään illalla jonkun verran ommeltua............ihan eka kerta taas kuukausiin, ja sydämiä sain aikaseksi.Ajattelin ne täyttää myöhemmin laventelilla......niin niitä voi laitella vaikka liinavaatekaappiin!! Myöhemmin niistä kuvia......nyt pitää mennä lepäämään, jotta huomenna taas jaksaa töissä!!!

GOOD NIGHT, SWEET DREAMS!!!

"Hymyin käsin kiitämme maan ja taivaan Luoja, Kätesi on yölläkin pienten lasten suoja, aamen"


19 september, 2010

Uutta makuhuoneeseen...

Viikon aherruksen jälkeen on makuuhuoneen kaapit nyt valkoiset, ja paikallaan.Nyt on helpompi (toivon mukaan)  pitää paikat ja tavarat paikoillaan.Uudet kaapit täytin kodin tekstiileillä, ja aika hyvin ne sinne mahtuivat.........ja liinavaatekaapista tuli kaappi omille vaatteilleni, ja entinen vaatekaappi löysi tiensä ompeluhuoneeseeni...elikkä kierrätystä kerrakseen!!!




...suurempi piironki....

...ja pienempi piironki.






Vaihtelin vähän syysvärejä olohuoneeseen, vaaleanpunainen ja kukkaset saivat väistyä ruskean ja turkoosin edestä ...








Ja vähän syystunnelmaa pimeneviin iltoihin....







Ahh, ja melkein unohdin.....haimme eilen kameran korjauksesta  ja siitähän alkoi taas aikamoinen kuvaus...muutama kaunis kuva omalta parvekkeelta...."hailee" (loppukesän.........alkusyksyn)  tuulahdus .... 









Oikein ihanaa viikkoa taas kaikille....nauttikaa syksyn kauniista väreistä.............ja pitäkää huoli toinen toisistanne!!!
Ja minä toivon mukaan pääseen ompelusteni pariin jo heti ensi viikolla......... see you!!!!



12 september, 2010

Viikonloppu takana...

...ja edessä uusi alkava viikko. Viikonloppu on ollut kaikin puolin antoisa, lauantaina käytiin kirpparilla, ja sieltä löyty heti kotiin vietäväksi kaksi ihastuttavaa tuolta.........toinen sai pintaansa valkoista maalia ja toimii isännän "yöpöytänä", toinen löysi tiensä mun hobby-huoneeseen, on koivunvärinen, mutta haluan siitäkin valkoisen, niin myös työpöydästäni....kunhan ehtii!!!
Ja sit löydettiin kaksi aivan ihanaa puista kaapistoa, ovat vanhaa tummaa puuta, mutta nekin tulee muuttumaan valkoiseksi...kaapistot tulevat vasta huomenna kotiin, jospa silloin muistaisin napsasta valokuvan niistä ennen kuin saavat muodonmuutoksen. Tänään kovalla touhulla siirrettin peilikaapisto työhuoneeseeni, ja kait se tänne kuuluu....huoneesta tulee ainakin paljon suuremman oloinen kun peilit peilaa metsänäkymää!!!

Eilen alkoi myös tämän perheen elintapojen muutos...elikkä säännölliset ruoka-ajat, ja vähintään 30 min kävelyä joka päivä.Eilen ja tänään oltiin reippaita ja vedettiin sauvojen kanssa tunnin kunnon hikilenkki...ja tunne on jälkeenpäin mahtavaa>>>>>>>>>>>yes, we made it!!!

                                                 Kävelylenkillä mahtavia luonnonvärejä....







Tässä kuvia tän päivän sisustusjutuista....


meikkipöytä meidän makuuhuoneesta..
olohuoneesta....
näkymä olohuoneesta makuuhuoneeseen...

Isännän yöpöytä on tällä hetkellä tämänäköinen...
meidän kuninkaallinen sänky.....
kurkistus olohuoneen nurkkaan...



Ahh, en tiedä miten nuo kuvat tolleen "pomppi" ihan väärään paikkaan, kyllä niitten piti tulla ihan huonekohtaseen järjestykseen..... eipä tällä kertaa tän enempää,taidan tästä pakata itseni soffalle kutomaan, jospa joskus saisin sen pitsivillatakin valmiiksi asti.....








                                                                                                                                                           

10 september, 2010

Ihanaa perjantai iltaa...

Vihdoin ja viimein koitti se viikon ehdottomasti paras päivä>>>perjantai !!!
Nyt saa ihan tehdä  mitä itse haluaa kaksi kokonaista päivää, eikä tarvi olla pystyssä jo klo 5.30...vaikka aamuvirkku olenkin!!! Kaikin puolin ollut aivan ihana päivä, peräti tuntenut tänään itseni niiiiiiiiiiiiiiiin onnelliseksi.Oliskohan Ranskan matkalla mitään vaikutusta asiaan>>???!! Hih hih.....joopa-joo, tänään sain tilattua lomamatkan Ranskaan, ja sinne matkaan yhdessä äidin kanssa.Ihanaa välimeren ilmastoa,aurinkoa,kaunista kieltä, kauniita ihmisiä, ja ihanaa shoppailtavaa.....niin, ja me ollaan äidin kanssa jo löydetty meidän oma pieni lempi ruokapaikka( hyvää ja tosi edullista) tuttuine makuineen...arabialaista tietysti.


Ihanaa Ranska, here we come!!!!

Ja täällä mennään kohti pimeneviä iltoja, mikä antaa aihetta poltella kynttilöitä, ja laitella tunnelmavaloja huoneisiin.......





Tunnelmallista perjantai-iltaa, ja aivan ihanaa viikonloppua!!!!


07 september, 2010

tänään jo hellittää...

Tuntuu hyvältä kun flunssa alkaa hellittää, taas jaksaa paremmin!!Olisi niin paljon idoita, mutta niin vähän aikaa...olis kiva saada kudottua pitsinen villatakki valmiiksi, sit himottais ruveta virkkaan "vanhan ajan" pitsiliinoja, niin ja enkeleitä olis ihana ommella....vaatteista puhumattakaan. En ole kesän jälkeen ommellut yhtikäs mitään...takkejakin pitäisi ruveta kehitteleen johonkin suuntaan.......

Isäntä tänään osti kotiin pedikyyri-koneen, ja pääsin heti sitä kokeileen ....ja hyvältähän tuo tuntui, kun joku muu "höyläs" jalkoja.....kaunis kiitos isännälle!!!!!!!!!!

Napsin aamusella muutaman kivan kuvan mobiililla(kun kamera vielä on korjattavana)...toivottavasti saan ne sieltä tänne siirrettyä>>>>>

....ja saatiin nauttia kesäisestä lämmöstä taasen.Toivottavasti tällaiset ilmat jatkuu.....
Nyt taas on nukkumatti hiekkansa heittänyt..................uni painaa silmää............good night beatutiful world!!!!!!!!

06 september, 2010

Flunssan armoilla....

Flunssan armoilla oltu jo kohta viikko...mutta taitaa olla jo kääntymässä parempaan suuntaan!!
AHHHH, ja viikonloppuna huomasin että kamerani on rikki, display oli rikki...ei muuta kuin korjaajalle, ja viikolla saa kuulla mitä on tehtävissä...ja kun ei oo kameraa, niin nythän olis ihan mielettömästi kuvaamista...luonto on kaunis tällä hetkellä..omenapuut pullottaa  punaposkisia omenoita!! Muutama aamu oli tosi kolea, ja syksy pukkas kaikella voimalla päälle, mutta tänä aamuna oli ilma  niin mieto kuin vain tähän aikaan vuodesta voi olla.........tuntui ihan kuin olisi ollut ulkomailla...........kaikki tuoksui jotenkin niin RANSKALTA!!!
.................... haaveissa Ranska <3 <3 <3 ................. !!!!!
Isännän kettämää teetä täällä litkin, jotta tervehtyisin nopeammin..ja nyt peittojan alle...........
KAUNIITA  UNIA  ITSE KULLEKIN !!!!