24 augusti, 2010

Pikkuhankintoja kotiin...

Matkalla kotiin poikkesin muutamaan sisustusliikkeeseen, ja kotiin tuotavaksi oli muutama kiva yllätys.....




          ........pesuhuoneen ja vessan oviin roikkuvat merkit, jotta löytyy oikea ovi tarvittaessa.....



..... ja pienet purnukat keittiöön, pumppupullossa tiskiainetta, ja toisessa "piilossa" pesusieni.......

 

....Seto sai valmiiksi maalattua keittiön hyllyt,ja  sain sinne laitettua kahvikannuja, joita olen keräillyt, ja alimmaisella hyllyltä löytyy meidän hääkimppu 5 vuoden takaa.....


Kiva saada kotia kuntoon, ja pikkku-hiljaa hyvää tulee, vielä olis yhtä sun toista "ideaa", ja vielä  kun aikaa ja rahaa löytyy niin saadaan nekin kuntoon. Pitäis saada mun ompeluhuoneen lattia vaihdettua, ja meidän makuuhuoneeseen suurempi peilillinen vaatekaappi, ja muutama "yöpöytä", niin rupee meidän makuuhuone olemaan valmis...


Huomenna ollaankin puolessa väliä viikkoa...............jotenka, hyvää "pikku-lauantaita"!!!


22 augusti, 2010

Valmista tuli!!!

No niin nyt tuli pikku-prinsessan lahjat valmiiksi!!!

......kastetyyny......


....kastelahja,pellavainen mekko ja pellavaiset punttipöksyt.....



....ja Seto teki helmistä rannekorun pikku-prinsessalle !!!!

Nyt ei muuta kuin Suomeen juhliin....omatkin vaatteet on jo valmiiksi katsottuna, ja SUPRISE....meinasin laittaa housut!!!! Löysin kaapista kivan tunikan (itse asiassa tänä kesänä hankittu!!), mustat satiinihousut, ja mustat piikkarit.....eiköhän ne kelpaa.Ekaks ajattelin laittaa mekon, ja kyselin isännän mielipidettä, hän tykkäs että ihan kiva, mutta tokas että eikö mulla olis muuta päällepantavaa, elikkä..........no onneksi löyty mustat housut kaapista, jotka vielä nippa-nappa mahtuvat päälle......HMMMMMMMMM !!!!

Kaikille oikein hyvää alkavaa tulevaa viikkoa.................kram!!!

Hyvää sunnuntaita!!

Tästä taitaa tulla tapa, että vaan ehdin sunnuntaisin tänne bloggiin, olishan kiva kirjotella useammin, ja varsinkin asetella ja laitella kuvia tänne.Mutta vuorokaudessa on edellen vain 24 tuntia, vaikka niin toivoisin muutaman tunnin lisää...

Viikonloppu meni taas nopeasti, maalailtiin vähän kotosalla, ja tänään olis tarkoitus siivotakin vähän.Ensi viikosta taitaa tulla tosi kiireinen, kun APT`kin sattuu just tulevalle keskiviikolle.Ja perjantaina lähdetään Suomeen juhlimaan pikku-prinsessan ristiäisiä>>>> ihanaa!!! Olen prinsessalle ommellu kastetyynyn ja kastelahjaksi pellavamekon punttipöksyineen, ja käteen luonnonvalkoisista helmistä tehty rannekoru, jossa pienen pieni risti.Laittelen niistä kuvia kun olen saanut ne kokonaan valmiiksi, vielä on pientä viimeistelyä.

Eilinen ilta oli todella kaunis ja lämmin ja  välillä tuli vettä kaatamallakin...eiköhän se mahda kuulua tähän alkusyksyyn!!!


                                                    Illalla oli niin komea iltarusko.....


Joka tietenkin tiesi kaunista seuraavaa päivää.....




Keittiönkaapin maalauksen aloitin jo perjantaina, jotta varmasti ehdin sen valmiiksi saamaan tämän viikonlopun aika.......vielä olis monen monta urakkaa jäljellä...vaatekaapit, ja kenkävarastot pitäisi käydä läpi...........kyllä sitä ehtii!!!


Tässä kaappi valmiina, ja puhtaan valkoisena!!!! Laiton ikkunoihin pitsiverhot, ja niiden taakse kätkin kaikki keittokirjat,hyllyt joilla kirjat aiemmin oli, pitäis vielä maalata valkoiseksi tietysti, ja sinne ajattelin laitella keräämiäni vanhoja kahvikannuja!!!


Nyt rupeen viimeistelemään kastelahjaa, jotta saan sen varmasti valmiiksi............niistä kuvia illemmalla!!!

Oikein IHANAA SUNNUNTAITA !!!


15 augusti, 2010

Sunnuntai taas...

Kyllä menee viikonloput aivan liian nopeaa, nyt jo sunnuntai-ilta, ja huomenna taas töihin.Eilen oli varsinainen hellepäivä täällä, ja tänään jo vähän viileämpää>>>onneksi!!
Piipahdettiin tänään Drottningholmenissa, ja lautan kanssa Ekeröstä takaisin kotiin...ihan kiva pilvinen päivä, eikä turhaa hikeä!!!



Ja kukkasia vähän innostuin kuvamaan.kuinkas muuten....





Ja meillä kaikin puoli aivan ihana <3 päivä...................LOVE IS IN THE AIR....




Nähdään pian taas.......................natti <3 natti !!!!
Kirsikka



14 augusti, 2010

Launtai-iltaa!

Nopsasti meni tämäkin lauantai, ja jo lauantai-ilta...tänään sain aikaiseksi muutaman kuvasarjan, ja uskokaa tai älkää,mutta niiden teossa upposi komeasti muutama tunti.Kuvista tuli valitettavasti aika pienenlaiset, mutta eiköhän niistä jotain näy.
Piti aamusella mennä grillaamaan Nikoletan luo, mutta tuli suunnitelmiin muutos, toivottavasti ilmat jatkuu, niin voidaan vielä yrittää uudestaan.Tänään on ainakin ollut varsinainen hellepäivä, ja saatu välimerenilmasta nauttia(no, ne jotka nyt nauttii...mulle kelpaisi vähän vähempikin..töissä taas on raskasta kun helle painaa päälle...).

Löysin kivan pöytäliinan keittiöön, ja kun vielä saa kaapin kokonaan valkoiseksi maalattua, niin hyvää tulee....



Ja tässä tulee kovalla työllä tehdyt kuvasarjat (heh heh)


Ja nyt aika sanoa tämän illan osalta>>>>>>HYVÄÄ YÖTÄ JA KAUNIITA UNIA.....

12 augusti, 2010

Tulipa pitkä tauko...

Aika lentää siivillä, ja viimeisistä kirjoituksista on jo kulunut puolitoista viikkoa....on ollut vilskettä jos jonkinlaista.Yllätysvieraita Kanadasta (huh heijaa!!) ja odotetut Suomenvieraat pikku-prinsessoineen.Aika meni niin nopeasti, ja olisin niin mielelläni pitänyt Suomenvieraita paljon paljon pitempään.onhan täällä niin paljon nähtävää..............ja shoppailtavaa!!!
Eka työviikko lomien jälkeen alkaa pikku-hiljaa olla takanapäin, vielä huominen päivä, ja sit koittaa kahden päivän vapaus...jippiiiiiiiiiiiii!!!
Yritän jokaisella mahdollisella hetkellä löytää kohtuuhintaista matkaa Suomeen, jotta päästäis pikku-prinsessan ristiäisiin, mutta ei kovin hyvältä näytä.Hinnat hipoo semmosissa summissa että hui-hai!!!

Olen tänään vähän muunnellut näitä sivuja, rupee pikkasen näyttää siltä miltä haluan...mutta nyt pitää hypätä sänkyyn, kun unikin alkaa painaa silmää. Natti-natti.............

01 augusti, 2010

Nyt on minullakin ihan oma blogi!!!

Pitkään olen jo haaveillut omasta blogista, ja tänä aamuna se haave toteutui!!! Ei ollut helppoa alussa, mutta eiköhän se tästä kehity parempaan suuntaan koko ajan.

Kotona aloittelimme kodin "kunnostusta" elikkä eilen käytiin ostamassa antiikinvalkoista väriä ja pensseleitä, ja vanhat huonekalut saivat uutta väriä pintaan.Pitää vielä tänään katsoa, että pitääkö maalata osa vielä toiseen kertaan... ihanaa, kun saa paikkoja kuntoon, ja uutta ilmettä kotiin.laittelen kuvia lopputuloksista!

Tänään onkin isännän viimeinen lomapäivä, ja itsellä jäljellä vielä yksi kokonainen viikko...
oikein ihanaa sunnuntaita kaikille!!!